Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Náhla SMRŤ známej moderátorky (†64): 9 mesiacov boja o život... Svoju chorobu tajila!

Francesca Cappucci bola slávnou americkou moderátorkou. Zobraziť galériu (3)
Francesca Cappucci bola slávnou americkou moderátorkou. (Zdroj: Instagram F.C.)

LOS ANGELES - Televízny svet v týchto dňoch zasiahla mimoriadne smutná správa. Zomrela totiž uznávaná americká moderátorka Francesca Cappucci (†64). Ako jej najbližší oznámili, naposledy vydýchla ešte 30. marca. Po 9 mesiacoch prehrala boj o život so zákernou chorobou!

Len pred deviatimi mesiacmi sa známej losangelskej moderátorke obrátil život naruby. Lekári Francesce Cappucci oznámili, že má rakovinu pľúc. Situácia bola o to vážnejšia, že chorobu objavili až vo štvrtom štádiu, a tak sa začal ťažký boj o život. Ten, bohužiaľ, koncom marca prehrala. 

V týchto dňoch to oznámili jej dvaja synovia, 24-ročný Ian a 19-ročný Will. „Bol to dlhý a drsný boj. Pamätám si, že som jej povedal, aby si samu seba predstavila kdesi uprostred púšte a hľadala oázu, v ktorej sa jej uľaví. Snažila sa až do samého konca. Urobila pre to všetko,“ píše sa v príspevku na sociálnej sieti Instagram. 

Náhla SMRŤ známej moderátorky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram F.C.)

Svoju diagnózu vraj tajila, vedela o nej len hŕstka jej najbližších a lekári a sestry v nemocnici. „Nechcela to nikomu povedať, pretože nechcela na iných prenášať bremeno svojej bolesti,“ šokovali svojimi slovami Ian a Will a príspevok zakončili dojemne: „Milujeme ťa, mami. Vieme, že už vieš, kde tá oáza je. Budeš nám chýbať...“

Francesca Cappucci bola uznávanou americkou moderátorkou, ktorá v 80. a 90. rokoch ako hudobná reportérka vyspovedala také hviezdy ako David Bowie, Michael Jackson či rod Stewart. Novinárku stvárnila aj v seriáloch V siedmom nebi, Čarodejnice či Columbo. Ohúrila dokonca aj legendárneho režiséra Quentina Tarantina, ktorý po nej vo filme Vtedy v Hollywoode pomenoval jednu z postáv. 

Viac o téme: Francesca Cappucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu