Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Celebrity zachvátila PANIKA: Extrémne počasie ich vyhnalo z domov... Moderátorka zverejnila desivé VIDEO!

Ellen DeGeneres Zobraziť galériu (8)
Ellen DeGeneres (Zdroj: SITA)

MONTECITO - Obyvatelia západného pobrežia USA momentálne bojujú so silnými búrkami a dažďom, kvôli ktorým boli evakuované tisícky ľudí. Jedným z miest, ktoré je postihnuté týmto extrémnym počasím najviac, je mesto Montecito. To je domovom mnohých celebrít, vrátane moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá vyčíňanie prírody zachytila a podelila sa s ním na sociálnych sieťach.

Montecito je domovom niekoľkých významných mien svetového šoubiznisu. Medzi ne patria napríklad Oprah Winfrey, Adam Levine, George Lucas a útočisko tu našli aj princ Harry a jeho manželka Meghan.

Väčšina z nich však musela v posledných dňoch svoje domovy opustiť. Silné búrky spojené s intenzívnymi dažďami totiž spôsobili povodne a veľké riziko zosuvov pôdy. V pondelok tak úrady nariadili väčšine obyvateľov evakuáciu, keďže za 12 hodín spadlo v tejto oblasti viac ako 20 centimetrov zrážok.

Vo svojom domove však zostala známa moderátorka Ellen DeGeneres. Tá podľa vlastných slov býva na vyvýšenom mieste, a tak jej bolo odporúčané, aby zostala vo svojom dome. Jej pozemok však hraničí s malým potokom, ktorý momentálne pôsobí ako rozbúrená rieka. 

DeGeneres sa o zábery podelila aj na svojich sociálnych sieťach. „V meste momentálne prebieha evakuácia. V týchto dňoch si pripomíname 5. výročie požiarov a zosuvov pôdy, ktoré zabili veľa ľudí a mnohých ďalších pripravili o domov. Musíme sa začať správať k prírode lepšie. Tá s nami očividne nie je spokojná," povedala moderátorka.

Pred piatimi rokmi počas búrky, ktorú DeGeneres spomínala, prišlo o život 23 ľudí a viac ako 100 domov bolo úplne zničených. V štáte Kalifornia, kde sa nachádza aj mesto Montecito, už úrady zriadili evakuačné centrá. V uplynulých 10-tich dňoch tu kvôli počasiu zomrelo už 12 ľudí.

Viac o téme: Ellen DeGeneres
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu