Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TOTO je ŠIALENÉ! Producent na premiére svojho filmu: Prišiel prezlečený za STRAŠIDELNÚ BÁBIKU!

Jason Blum je výkonným producentom hororu M3GAN. Zobraziť galériu (2)
Jason Blum je výkonným producentom hororu M3GAN. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - V kine TCL Chinese Theatre sa v stredu večer konala slávnostná premiéra nového hororového filmu M3GAN od režiséra Gerarda Johnstonea. Uvedenie novinky do sveta si prišlo vychutnať veľké množstvo verejne známych tvárí... No určite najviac zaujal samotný producent filmu Jason Blum (53). Do spoločnosti totiž dorazil prezlečený ako strašidelná bábika!

Milovníci hororov si prídu na svoje. Do kín totiž prichádza novinka s názvom M3GAN. V stredu večer sa v TCL Chinese Theatre v Los Angeles konala slávnostná premiéra, ktorú si nenechal ujsť napríklad režisér James Wan či herečka Allison Williams. Najviac pozornosti však na seba aj tak strhli dievčatá prezlečené za strašidelnú bábiku...

Teda, bol medzi nimi aj jeden chlap. Priamo producent filmu a hlavný výkonný riaditeľ spoločnosti Blumhouse Productions, Jason Blum. Ten všetkých prítomných pobavil, keď sa pred fotografov postavil v ružových šatách, bielych pančuchách, čiernych lakovkách a s blond parochňou na hlave. A svoj výzor úplne vyšperkoval aj dokonalým mejkapom. 

Jason Blum všetkých prekvapil, keď sa na slávnostnej premiére objavil prezlečený za strašidelnú bábiku.
Zobraziť galériu (2)
Jason Blum všetkých prekvapil, keď sa na slávnostnej premiére objavil prezlečený za strašidelnú bábiku.  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Jason BlumM3GAN
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu