Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Oscarová herečka (62) na premiére šokovala: Všetkým ukázala svoje prsia!

Allison Janney Zobraziť galériu (6)
Allison Janney (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Mnohým ľuďom vyrazila dych! Oscarová herečka Allison Janney (62) sa na premiére nového filmu The People We Hate at the Wedding, objavila v čiernych šatách, pod ktorými jej bolo vidno prsia. Na to okamžite zareagovali aj fanúšikovia, ktorí to okomentovali prostredníctvom sociálnych sietí.

Allison Janney je známa americká filmová a divadelná herečka. Počas svojej bohatej kariéry si zahrala vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad Farba citov, Americká krása či Ja, Tonya, vďaka ktorému získala aj Oscara.

V stredu sa zúčastnila slávnostnej premiéry filmu The People We Hate at the Wedding, v ktorom si zahrala jednu z postáv. Po premiére sa ale o novinke príliš nehovorilo, pretože všetku pozornosť na seba strhla spomínaná Janney.

Tá sa totiž objavila v čiernych šatách, pod ktoré si nedala podprsenku. Herečka tak ukázala, že jej odvaha nechýba ani po 60-ke, čo okomentovali aj viacerí fanúšikovia na sociálnych sieťach, ako sú napríklad Twitter či Instagram.

„Práve som videl fotky Allison Janney v tých šatách. Počas toho, ako to budem spracovávať, vás žiadam o súkromie," napísal jeden z komentujúcich. „Dievčatá sú vonku," napísal s dávkou humoru ďalší.

Allison Janney
Zobraziť galériu (6)
Allison Janney  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Allison Janney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu