Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rihanna natočila ŠTEKLIVÉ promo VIDEO: Uff, to sú postrihané zábery z domáceho PORNA?!

Nové promo video slávnej Rihanny pripomína zábery z domáceho porna. Zobraziť galériu (7)
Nové promo video slávnej Rihanny pripomína zábery z domáceho porna. (Zdroj: Instagram Rihanna)

LOS ANGELES - Rihanna (34) je žena, ktorá disponuje obrovskou dávkou sexepílu. A po pôrode jej z neho ani trochu neubudlo. Dokazuje to aj v novom promo videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Poprovokovala ním zmysly všetkých svojich fanúšikov... Veď to vyzerá, ako by išlo o postrihané zábery z domáceho porna!

Rihanna je nielen úspešnou speváčkou a hudobnou producentkou, ale aj šikovnou biznismenkou. Má svoju radu kozmetiky aj oblečenia. No a práve na svoju odevnú kolekciu najnovšie zverejnila promo. A skutočne šteklivé. Ak by si totiž človek nevšimol popis videa, mohol by si myslieť že ide o postrihané zábery z jej uniknutého domáceho porna. 

Galéria: Rihanna na červenom koberci

Skutočne - na záberoch je speváčka v teplákovej mikine a v ultra krátkych kraťaskoch, takže to pôsobí, že má na sebe len nohavičky. No a v kombinácii so zmyselnými pohybmi a zábermi zodpodu, ktoré zachytávajú jej zadok... Navyše je celé video robené ako "selfie". No skutočne to pôsobí, že na verejnosť uniklo šteklivé video určené jej priateľovi. Veď pozrite sami!

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu