Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Do čoho sa to navliekla?! Čerstvá mamička Rihanna: Ako KOCÚR V ČIŽMÁCH… Navyše ŠPINAVÝCH!

Rihanna a ASAP Rocky Zobraziť galériu (2)
Rihanna a ASAP Rocky (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Už 3 mesiace si speváčka Rihanna (34) užíva novú životnú úlohu - je z nej mamička. Stále si však s partnerom raperom ASAP Rockym rada zájde na rande len vo dvojici. Nedávno ju na jednom takom vyfotili americkí paparazzi. A jej outfit bol naozaj bizarný. Na sebe mala krátku rifľovú sukňu a na nohách... Vyzerala ako kocúr v čižmách. Navyše fakt špinavých!

Rihanna je už celé 3 mesiace mamou synčeka, ktorého meno dodnes verejnosť nepozná. S partnerom raperom ASAP Rockym si však napriek novým milým povinnostiam radi vytvoria čas len pre seba a zájdu si spolu na rande. Nedávno ju pri jednom takom nafotili americkí paparazzi. A ako už pri speváčke býva zvykom, na sebe mala skutočne bizarný outfit.

Galéria: Rihanna na červenom koberci

Voľné biele tričko s potlačou, k tomu riflová sukňa a veľká kabelka z hadej kože. Na očiach napriek večerným hodinám veľké slnečné okuliare a na krku niekoľko reťazí. No najväčším extrémom boli topánky, ktoré si obula. Široké, siahajúce až po stehná. Vyzerala v nich doslova ako kocúr v čižmách. Navyše pôsobili, akoby ich poriadne dlho neumyla.

Do čoho sa to
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu