Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi večera hviezdnej Rihanny: Servírovala SVOJE PRSIA… Ojooj, s týmto asi nerátala!

Rihanna sa snažila skryť všetko, čo sa dalo.
Zobraziť galériu (4)
Rihanna sa snažila skryť všetko, čo sa dalo. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Rihanna (34) a A$AP Rocky (34) si spoločne vyrazili na večeru, aby oslávili raperove 34. narodeniny. Hviezdna mamička pri tejto príležitosti zo seba urobila sexi kosť a nahodila sa do skutočne zvodného outfitu. Lenže nechtiac tak naservírovala svoje prsia... Stačil by jediny záblesk fotoaparátov a bolo by vidno VŠETKO!

Hviezdna Rihanna sa v máji stala mamou prvého dieťatka. Na svet priviedla synčeka, ktorého meno však svet dodnes nepozná. Odvtedy sa speváčka na verejnosti objavovala prevažne v obrovských tričkách a veľkých mikinách. No najnovšie ju fotografi zachytili cestou na narodeninovú večeru svojho partnera A$AP Rockyho a opäť z nej bola sexi kosť. 

Galéria: Rihanna na červenom koberci

Nahodila sa do zvodných čiernych šiat s vysokým rozparkom, obula vysoké lodičky a vyzerala naozaj super. Lenže... Doma si zrejme nevšimla, že na slávnostnej večery bude okrem 5-chodového menu servírovať aj vlastné prsia. Spod tmavej látky jej totiž pri každom záblesku fotoaparátu kompletne presvitali. A podprsenku pod elegantným kúskom nemala. 

Sexi večera hviezdnej Rihanny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Po celý čas si tak tmavovláska svoje intímne partie snažila zahaliť aspoň rukou. No zatiaľ čo vrch si ustrážila, zozadu jej kompletne presvitali čierne tangá. Nuž, Rihanna si pri zachraňovaní situácie jasne určila priority. A zhodneme sa, že zvolila dobre!

Sexi večera hviezdnej Rihanny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu