Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexuálna orientácia Johna Travoltu opäť horúcou témou: Šokujúci zážitok bývalého scienotológa!

John Travolta Zobraziť galériu (3)
John Travolta (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jeden najslávnejších hercov na svete - John Travolta (68) musel prakticky počas celej svojej kariéry riešiť aj otázky ohľadne svojej sexuálnej orientácie. Najnovšie informácie túto debatu zrejme opäť otvoria. Jeden z bývalých vysoko postavených členov v náboženstve zvanom scientológia vo svojej knihe povedal, že herca videl, ako sa bozkáva so svojím masérom.

Johna Travoltu si ľudia pamätajú z mnohých filmov, ako sú napríklad Pulp Fiction, Pomáda alebo Horúčka sobotňajšej noci. Niektorých ľudí však viac ako jeho talent zaujímalo jeho súkromie. Na pretrase bola často jeho orientácia, hoci mal doma krásnu manželku a deti.

John Travolta
Zobraziť galériu (3)
John Travolta  (Zdroj: SITA)

Túto tému vo svojej knihe A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology otvára aj bývalý vysokopostavený člen v scientologických kruhoch Mike Rinder. Ten vo svojom diele spomína viacerých známych členov tejto cirkvi.

„Rozprávali sme sa v jeho izbe. Zrazu do nej vošiel masér oblečený len v župane a pobozkal ho na ústa. Potom išiel do jeho spálne a John mu povedal, že za ním hneď príde. Bolo šokujúce, že to urobil priamo pred vysokopostaveným členom našej cirkvi. Ukazovalo to, ako mi dôveroval," napísal Rinder.

Travolta bol členom scientológie aj so svojou manželkou Kelly Preston (✝57), ktorá v roku 2020 zomrela na rakovinu. „V 90-tych rokoch sa objavovalo veľa príbehov jeho údajných milencov. Keď sa ho na to začali pýtať médiá, museli sme zakročiť. Dobre sme si uvedomovali, akú PR škodu by to mohlo napáchať. John a Kelly boli totiž perfektná dvojica scientológie. Preto sme začali na zdroje hádzať špinu a vyhrážať sa médiám, ktoré to chceli riešiť, že ich budeme ťahať po súdoch," doplnil Rinder.

John Travolta
Zobraziť galériu (3)
John Travolta  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: John Travolta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu