Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Travoltovi dýchala smrť na krk: Komplikácie počas letu... Na palube mal aj rodinu!

John Travolta
John Travolta (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Prežil chvíle hrôzy. John Travolta (69) má okrem svojho hereckého talentu aj iné nadanie. Už dlhé roky totiž vlastní pilotný preukaz, vďaka čomu má za sebou veľa zážitkov z pilotnej kabíny. Jeho najnovší film s názvom The Shepherd mu však pripomenul desivú skúsenosť, pri ktorej si myslel, že zomrie.

Slávny americký herec momentálne propaguje jeden zo svojich posledných počinov s názvom The Shepherd. Tento film je založený na rovnomennej novele britského autora Fredericka Forsytha, ktorá rozpráva príbeh vojenských pilotov, ktorí sa po elektrickom zlyhaní ich lietadla pokúšajú pristáť. 

Travolta si v tomto krátkom filme, ktorý bude mať premiéru 1. decembra na Disney+, zahral jedného z pilotov. Ako však v najnovšom rozhovore priznal, rovnakú situáciu zažil pred 30-timi rokmi na vlastnej koži. 

Travolta sa totiž okrem herectva venuje dlhé roky aj pilotovaniu. V roku 1992 musel kvôli elektrickému zlyhaniu núdzovo pristáť na letisku vo Washingtone. „Predtým, ako som objavil túto knihu, som rovnakú situáciu prežil na vlastnej koži. Keď som si ju ale prečítal, tak vo mne zanechala silný dojem, pretože som to zažil. Vedel som, aké to je, keď si myslíte, že zomriete. Tak, ako chlapec vo filme, som si myslel, že je koniec," povedal podľa BBC Travolta.

„Na palube som mal aj rodinu a hovoril som si, že neverím, že v tomto lietadle zomriem. Keď sme spadli do nižšej nadmorskej výšky, uvidel som pamiatku Washington Monument a vedel som, že hneď vedľa je letisko. Nakoniec som pristál tak, ako chlapec v knihe. Okamžite som sa do nej zamiloval a bolo mojím snom tento príbeh sfilmovať," doplnil herec.

Viac o téme: John Travolta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu