Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský STRACH mladého speváka: POSADNUTÁ fanúšička sa mu vlámala do domu... Šialené, čo urobila!

Daniel Seavey Zobraziť galériu (2)
Daniel Seavey (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nečakaná návšteva! Člen kapely Why Don't We - Daniel Seavey (23) zažíva poriadne nepríjemné chvíle. Môže za to istá fanúšička, ktorej nedávne konanie priam naháňa strach. Odôvodňuje to tým, že ju k tomu viedlo spevákovo tetovanie.

Obrázok, na ktorom osoba lezie cez okno, sa mohol stať inšpiráciou pre posadnutú fanúšičku speváka Daniela Seavey. Spomínaná žena sa dostala do domu speváka a spala v jeho posteli. Na kamerových záberoch, ktoré zverejnil portál tmz.com, je vidieť ženu, ako kráča ku vchodovým dverám a v rukách drží kvety. Zdá sa, že ho tam bola pozrieť, no keď si uvedomila, že nie je doma, preliezla cez odomknuté okno.

Samotný Daniel sa o celej situácii dozvedel až potom, čo si skontroloval svoj telefón a videl video z bezpečnostnej kamery. Na videu žena prehrabávala jeho skrine a prechádzala sa po dome. Spevák okamžite zavolal policajtov a tí ju zadržali.

 „Keď bola v dome, prehrabávala sa v Danielovom šatníku a obliekla si mikinu s kapucňou „Free Hoover“, ktorú dostal z predstavenia Drakea a Kanyeho v decembri. Odtiaľ sa presunula do jeho postele a zaspala. Ráno, keď sa zobudila, zamierila do Danielovej kuchyne, kde ju opäť zachytilo video v mikine s kapucňou, prehrabávala sa jeho skrinkami a počúvala „Can I Get It“ od Adele,“ prezradil zdroj blízky Danielovi.

Zadržaná žena policajtom tvrdila, že si nedávno všimla tetovanie na Danielovej ruke, a to ju  inšpirovalo k návšteve speváka, pretože verila, že majú byť spolu. Zatiaľ nebolo podané žiadne trestné oznámenie. Avšak Daniel sa na Instagrame zveril, že má veľké obavy. „Mám strach o moju bezpečnosť a budem sa sťahovať. Nie som momentálne v L.A a som v bezpečí. Avšak súdny zákaz priblíženia podľa mňa nie je dosť, aby som ja, moja rodina a priatelia mohli žiť v bezpečí,” uviedol na margo toho. 

Daniel je členom formácie Why Don´t We.
Zobraziť galériu (2)
Daniel je členom formácie Why Don´t We.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Daniel SeaveyWhy Don´t We
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu