Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zničila Baldwinovi život a spôsobila TRAGÉDIU: Za hercovu zbraň bola zodpovedná táto žena (24)!

Na snímke polícia cez telefón vypočúva herca Aleca Baldwina po streľbe na nakrúcaní nového westernu Zobraziť galériu (5)
Na snímke polícia cez telefón vypočúva herca Aleca Baldwina po streľbe na nakrúcaní nového westernu (Zdroj: SITA/Jim Weber/Santa Fe New Mexican via AP)

LOS ANGELES - Nesie práve ona vinu za tragédiu?! Médiá sú v týchto dňoch plné správ o smrti 42-ročnej kameramanky menom Halyna Hutchins. Tá nešťastne zahynula počas nakrúcania westernu Rust. A to po výstrele zo zbrane, ktorú mal v rukách hviezdny herec Alec Baldwin (63). Ako informujú zahraničné médiá, za vraždiaci nástroj bola zodpovedná 24-ročná Hannah Gutierrez-Reed.

VIDEO: Na tomto mieste vyhasol život mladej kameramanky Halyny Hutchins.

Na tomto mieste zahynula Halyna Hutchins, ktorú usmrtil výstrel zo zbrane Aleca Baldwina (Zdroj: profimedia.sk)

Ako sa to mohlo stať?! Túto otázku si v súvislosti s tragédiou, pri ktorej zomrela Halyna Hutchins a následkom ktorej 38-ročný režisér Joel Souza bojuje o život, kládol hádam každý. Podľa informácií, ktoré priniesol The Daily Beast, sa stále viac skloňuje meno Hannah Gutierrez-Reed. 

Zničila Baldwinovi život a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Práve táto 24-ročná zbrojárka dala Baldwinovi do rúk zbraň nabitú ostrými nábojmi. Dievčina bola podľa všetkého neskúsená, nezodpovedná, málo profesionálna a do sveta filmu sa vraj dostala vďaka otcovi, ktorý je v Hollywoode prominentným obchodníkom so zbraňami. 

O neodbornosti dievčiny svedčia aj slová ľudí z produkcie, ktorí s ňou prišli do styku počas práce na filme Nicolasa Cagea - The Old Way. Išlo o jej prvý kšeft na pozícii hlavnej rekvizitárky zbraní. „Stalo sa, že s rekvizitami manipulovala spôsobom, ktorý sme považovali za nebezpečný,” uviedol pre The Daily Beast zdroj z produkcie. „So zbraňami bola neopatrná a každú chvíľu s nimi mávala. Je to neskúsený zelenáč,” pridal sa ďalší človek zo zákulisia. Šokujúce sú aj informácie, že práve počas nakrúcania filmu The Old Way podala Hannah nabitú zbraň do rúk 11-ročného dieťaťa. 

Zničila Baldwinovi život a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Či nezodpovedná zbrojárka skončí za mrežami, ukáže až vyšetrovanie. Okrem nej sa vina pripisuje aj asistentovi réžie menom Dave Halls, ktorý mal Baldwinovi podať zbraň s tým, že je bezpečná. 

Alec Baldwin sa počas víkendu stretol s vdovcom a synom mŕtvej kameramanky Halyny Hutchins. 

Zničila Baldwinovi život a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Zdrvený Alec Baldwin sa stretol s nešťastným vdovcom a synom zosnulej Halyny. 

Alec Baldwin sa stretol s vdovcom a synom mŕtvej kameramanky Haliny Hutchins (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Alec Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu