Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legendárny spevák (80) hovoril o sexe: Pikantné priznanie!

Tom Jones Zobraziť galériu (6)
Tom Jones (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Iný by sa len červenal! Legendárny spevák Tom Jones (80) očividne nepatrí medzi jedicov, ktorých ľahko dostanete do rozpakov. Dokázal to aj počas nedávneho rozhovoru s komikom Marcom Maronom v jeho podcaste WTF. Hviezdny umelec bez rozpakov okomentoval svoj intímny život a dokonca priznal, že si občas aj pomôže zázračnou modrou tabletkou.

Tom Jones skrátka nepatrí do starého železa! Hoci uznávaný umelec oslávi v júni 81. narodeniny, stále je dosť aktívny. Už čoskoro sa jeho fanúšikovia dočkajú nového albumu a pôsobí ako kouč v obľúbenej speváckej šou The Voice. 

FOTO: Tom Jones je jedným z koučov v britskej verzii súťaže The Voice.

A vyzerá to tak, že legendarny spevák je činný nielen keď je reč o pracovných aktivitách, ale i za dverami svojej spálne. Naznačil to počas rozhovoru s komikom Marcom Maronom. Dvojica sa zhovárala napríklad o tom, že Tom má aj vo svojom veku hlas rovnako silný ako keď mal tridsať. „Starší speváci zvyknú stratiť kontrolu a musia na to viac pritlačiť,” poznamenal Jones, čím moderátorovi nahral na dvojzmyselnú otázku. 

„Keď je reč o výtlaku, ako to funguje pri ostatných veciach? Všetko v poriadku?” vyzvedal Maron. Toma však táto narážka vôbec nevyviedla z miery. „Zatiaľ je všetko v poriadku. A stále je tu modrá tabletka. Občasná pomoc je v poriadku. V 80-tke to nie je žiadna hanba,” reagoval bez ostychu spevák. 

Tom Jones s manželkou Melindou, ktorá v roku 2016 prehrala svoj boj s rakovinou.
Zobraziť galériu (6)
Tom Jones s manželkou Melindou, ktorá v roku 2016 prehrala svoj boj s rakovinou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Legenda hudobnej scény žila od roku 1957 v stabilnom manželstve s Melindou Trenchard až do jej smrti v roku 2016. Nie je žiadnym tajomstvom, že ženy boli z charizmatického speváka úplne namäkko a na konte má viacero milostných avantúr. „Topil som sa v záplave ženských nohavičiek,” spomína na margo búrlivého odbobia spevák. Ten bol naposledy spájaný s Priscillou Presley, vdovou po legendárnom Elvisovi. 

Tom Jones sa istý ćas stretával s Priscillou Presley.
Zobraziť galériu (6)
Tom Jones sa istý ćas stretával s Priscillou Presley.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tom Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu