Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávny herec (71) sa šialene zamiloval: Nová milenka vďaka KORONAVÍRUSU!

Patrick Duffy Zobraziť galériu (6)
Patrick Duffy

LOS ANGELES - Už v to ani nedúfal! Patrick Duffy (71), ktorý sa do sŕdc mnohých divákov vryl ako Bobby Ewing v legendárnom seriáli Dallas, či ako Frank Lambert v obľúbenom sitkome Krok za krokom, našiel opäť lásku. Priznal to v rozhovore pre magazín People a treba uznať, že okolnosti, za akých sa dal dokopy s kolegyňou Lindou Purl (65) sú ozaj zaujímavé.

Galéria: Patrick Duffy

Patrick Duffy bol 43 rokov ženatý s bývalou baletkou Carlyn Rosser, ktorá mu porodila dvoch synov. Manželstvo dvojice bolo naozaj harmonické. Začiatkom roka 2017 však herec o svoju životnú lásku prišiel. Carlyn totiž prehrala svoj boj s rakovinou. Zarmútený vdovec si hľadať novú partnerku neplánoval a rozhodol sa naplno venovať vnúčatám. 

Patrick Duffy so svojou milovanou manželkou Carlyn, ktorá zomrela v januári 2017.
Zobraziť galériu (6)
Patrick Duffy so svojou milovanou manželkou Carlyn, ktorá zomrela v januári 2017.  (Zdroj: Twitter)

Situácia s pandémiou COVID-19 vśak jeho plány narušila. A zaujímavým spôsobom mu do života priviedla novú ženu. Keďže kvôli koronavírusu bolo nutné obmedziť stretávanie sa s inými ľuďmi, Duffy a viacerí jeho priatelia mali skupinový chat, prostredníctvom ktorého boli v kontakte. Postupne sa však akosi prestali ozývať, až napokon Patrick pravidelne komunikoval len so 65-ročnou Lindou Purl, ktorá sa zviditeľnila napríklad účinkovaním v počine Happy Days alebo Matlock. 

Z priateľstva je často len krok ku láske. A takto to bolo aj v tomto prípade. Aby sa herec presvedčil, že medzi nami ozaj preskočila iskra, cestoval za Lindou naprieč krajinou, aby mohli stráviť istý čas spolu. „Šoféroval som 20 hodín a skončil som na prahu jej dverí, aby som zistil, či to je skutočné. Nikdy by som nepomyslel, že toto budem ešte niekedy cítiť. Som neuveriteľne šťastný v tomto vzťahu,” uviedol pre People známy herec. 

Linda Purl má za sebou štyri nevydarené manželstva. Nechajme sa teda prekvapiť, či aj s legendárnym Bobbym Ewingom raz skončia pri oltári...

Linda Purl na zábere z roku 2012.
Zobraziť galériu (6)
Linda Purl na zábere z roku 2012.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Patrick Duffy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu