Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ide z nej STRACH! Hviezda (78) Dallasu vychudnutá na kosť… Vyzerá ako chodiaca mŕtvola!

Joan Van Ark sa naposledy na verejnosti objavila pred 3 rokmi. Zobraziť galériu (2)
Joan Van Ark sa naposledy na verejnosti objavila pred 3 rokmi. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Seriál Dallas bol svetovým megahitom. A tak, ako mal obrovské množstvo fanúšikov v USA, tak ich má aj u nás. Od jeho natáčania však uplynulo už 31 rokov, čo sa, pochopiteľne, odzrkadlilo aj na jeho hviezdach. Jedna z nich, Joan Van Ark (78), však doslova desí svojim výzorom. Vychudnutá na kosť, vyzerá ako chodiaca mŕtvola!

Joan Van Ark natočila nespočetné množstvo filmov a seriálov. Aktívna bola ešte do 75 rokov, potom svoju kariéru definitívne ukončila. A to bol aj moment, kedy sa na verejnosti ukázala poslednýkrát. Prestala chodiť na spoločenské akcie, odmietala pozvania do televíznych šou... Dokonca ju nedokázali nafotiť ani paparazzi. 

Až doteraz. Fotografi ju po troch rokoch zachytili v uliciach Los Angeles. A div, že ju spoznali. Herečka, ktorá kedysi holdovala skrášľujúcim procedúram, totiž dnes svojím výzorom doslova desí. Pôsobí, akoby ju trápila nejaká choroba. Je vychudnutá na kosť a je extrémne bledá. Doslova vyzerá ako chodiaca mŕtvola. Veď pozrite sami, spoznali by ste ju po rokoch? 

Ide z nej STRACH!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Joan Van ArkSeriál Dallas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu