Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ulice Prahy zaplnili svetové HVIEZDY: Dorazil Bobby z Dallasu, Terminátor aj Herkules!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: koláž Topky.sk)

PRAHA - Ak sa cez víkend chystáte do Prahy, majte oči na stopkách. Do hlavného mesta našich západných susedov totiž dorazili svetové hviezdy tých najzvučnejších mien. Prišiel Bobby zo seriálu Dallas, zlý Terminátor aj mocný Herkules. Toto ich do stovežatej prilákalo!

Ulice Prahy budú cez víkend plné hviezdnych osobností. V hlavnom meste našich západných susedov sa toitž koná Comic-Con, na ktorý prijali pozvanie tie najzvučnejšie mená svetového šoubiznisu. Prišiel napríklad herec Patrick Duffy (75), známy ako Bobby zo seriálu Dallas či Frank z Krok za krokom. Ako priznal, jeho prvá cesta viedla rovno do krčmy. 

„V Prahe som prvýkrát a veľmi som sa sem tešil, pretože každý, komu som v Amerike povedal, že idem do Prahy, tak mi to závidel... Tí, ktorí tu boli, tak boli nadšení. Celú sobotu mám voľno a mám zoznam miest, kam sa pôjdem pozrieť, ale už cestou sem ma vodič viezol cez Vltavu, ktorá ma uchvátila. Veľa času teda strávim okolo rieky,“ priznal pre Blesk.cz Duffy. 

Okrem už spomínaného Duffyho prileteli na festival aj televízny Herkules Kevin Sorbo (65), zlý Terminátor T-1000 Robert Patrick (65), robot C3PO zo Star Wars Anthony Daniels (78) či hviezdy seriálu Červený trpaslík Chris Barrie (64) a Craig Charles (59). 

Viac o téme: Patrick DuffyKevin SorboRobert Patrick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu