Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na Kardashianky sa valí špina: Sexuálny škandál!

Kris Jenner Zobraziť galériu (7)
Kris Jenner (Zdroj: E!)

LOS ANGELES - Vážne obvinenia! Hlava Kardashianovského klanu - Kris Jenner (64) čelí nepríjemným problémom. Bývalý ochrankár ju totiž obvinil zo sexuálneho obťažovania. Čo všetko si vraj hviezda reality šou Keeping up with Kardashians k svojmu zamestnancovi dovoľovala?

Práca pre hviezdne Kardashianky sa mnohým môže zdať veľmi lákavá a prestížna. Avšak viacerí jedinci, ktorí majú nejakú skúsnosť so slávnym televíznym klanom, na ne nespomína v dobrom. Minule sme vás na topkách informovali, že na Kanyeho Westa nenáchadza dobrého slova jeho bývalý bodyguard Steve Stanulis. 

V týchto dňoch na seba strhol pozornosť iný ochrankár. A to istý Marc McWilliams, ktorý pre slávnu rodinu pracoval v roku 2017 a 2018.

Podľa informácií, ktoré zverejnil US Weekly, osobný strážca tvrdí, že bol vystavený nevhodnému správaniu a poznámkam, či sexuálnym návrhom od mamy slávnych sestier. Ako prezrádzajú súdne dokumenty, Kris k nemu pravidelne smerovala sexuálne narážky, komentovala jeho vzhľad a vypytovala sa na jeho intímny život. Tiež mu navrhovala milostný akt a viackrát sa ho nevhodne dotýkala.

Keď sa McWilliams sťažoval na prístup Kris Jenner u svojho zamestnávateľa - firmy, ktorá ochranu prominentnej famílie zabezpečovala, preradili ho k najstaršej z dcér - Kourtney. V septembri 2018 dostal výpoveď. Údajne pre to, že ho viackrát nachytali, ako namiesto plnenia pracovných povinností spí v aute. 

Kris Jenner všetky obvinenia popiera. Nie je však vôbec tajomstvom, že intímny život a sexuálny apetít tejto dámy je ozaj zaujímavý. 

Viac o téme: Kris JennerKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu