Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávny herec je zo svojej ženy stále paf: FOTO ako dôkaz!

Matt Damon a Luciana Barroso Zobraziť galériu (6)
Matt Damon a Luciana Barroso (Zdroj: SITA)

MALIBU - Aj po rokoch to medzi nimi iskrí! Úspešná kariéra nie je to jediné, čím sa môže herec Matt Damon (49) pochváliť. Darí sa mu totiž aj v súkromí. Výrazný podiel na tom má jeho šarmantná manželka Luciana (44), do ktorej je aj po rokoch bláznivo zamilovaný. Aktuálne zábery bulvárnych fotografov sú skvelým dôkazom.

Galéria: Matt Damon s manželkou Lucianou
Rodina na prvom mieste! To je jedno zo základných pravidiel pre Matta Damona a jeho manželku Lucianu, ktorí sa zoznámili v roku 2003. Ako v minulosti prezradili, herec sa do krásnej barmanky, ktorá v tom čase bola slobodnou mamičkou 4-ročnej dcéry, zamiloval na prvý pohľad.

Dvojica v roku 2005 spečatila svoj vzťah svadbou a majú spolu ďalšie tri dcéry. Damon má na ruke vytetované mená svojich princezien i krásnej manželky. Za zmienku stojí, že manželia dbajú o to, aby bez seba boli maximmálne dva týždne. „Ak niekoho milujete, tak s ním chcete byť čo najviac. Moja manželka je moja spriaznená duša. Nemám rád, keď som bez nej,” uviedol v jednom z rozhovorov slávny herec. „Môj život je vďaka mojej žene oveľa jednoduchší,” dodal.

Herec a jeho šarmantná manželka si momentálne užívajú chvíle oddychu. Na pláži v Malibu neušli bulvárnym fotogafom, ktorí ich zvečnili aj vo chvíli, keď si vymieňali nežné bozky. Sympatický pár, čo poviete?

Matt Damon je zo svojej šarmantnej manželky stále paf.
Zobraziť galériu (6)
Matt Damon je zo svojej šarmantnej manželky stále paf.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Matt Damon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu