Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dokonalé hollywoodske manželstvo čelí škandálu: Ak je TOTO pravda...

Jada Pinkett a Will Smith Zobraziť galériu (6)
Jada Pinkett a Will Smith (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toleroval jej milenca?! Will Smith (51) a Jada Pinkett Smith (48) sú manželia už 23 rokov. V priebehu nich čelili viacerým špekuláciám o nevere, stále však pôsobia ako harmonický pár. Rodinný priateľ August Alsina však v týchto dňoch prišiel s poriadne šokujúcimi tvrdeniami.

Galéria: Will Smith s manželkou Jadou
Keď sa Will Smith v roku 1997 oženil s Jadou Pinkett, mal za sebou už jedno nevydarené manželstvo s herečkou Sheree Zampino. S ňou má 23-ročného syna Treya, Jada mu porodila dcéru Willow a syna Jadena. Bolo to práve on, kto v roku 2015 zoznámil svoju rodinu so spevákom menom August Alsina.

Ten v podcaste The Breakfast Club tvrdil, že bol milencom Smithovej manželky a že slávny herec mu dokonca ich pomer odobril. „Úplne som sa tomuto vzťahu oddal. Úprimne a naozaj hlboo som ju miloval a stále ju veľmi milujem. Dal som tomu úplne všetkoMohol by som teraz pokojne zomrieť s vedomím, že môžem byť spokojný, lebo som sa niekomu úplne odovzdal,” poznamenal 27-ročný mladík, ktorý so slávnou famíliou v minulosti trávil dovolenku na Havaji a s Jadou dokonca v roku 2017 bok po boku pózoval na BET Awards.      

Jada Pinkett Smith a August Alsina sa spolu ukázali aj v spoločnosti.
Zobraziť galériu (6)
Jada Pinkett Smith a August Alsina sa spolu ukázali aj v spoločnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Herečkin hovorca pre Page Six uviedol, že všetky tieto tvrdenia sú klamlivé. Za zmienku tiež stojí, že August Alsina aktuálne promuje nový album a dokument na youtube. Ktovie, prečo so šokujúcimi správami prišiel práve teraz...

August Alsina tvrdí, že boli s Jadou Pinkett Smith milencami. Jej slávny manžel s tým vraj vôbec nemal problém.
Zobraziť galériu (6)
August Alsina tvrdí, že boli s Jadou Pinkett Smith milencami. Jej slávny manžel s tým vraj vôbec nemal problém.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jada Pinkett SmithWill Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu