Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Syn Willa Smitha v intímnej chvíli s frajerkou: Žiadna vychrtlina… Má rici aj cici!

Jaden Smith s priateľkou Sab Zada. Zobraziť galériu (3)
Jaden Smith s priateľkou Sab Zada. (Zdroj: Profimedia)

MALIBU - Hoci sa Jaden Smith (25) do povedomia verejnosti dostal vďaka otcovi Willovi Smithovi, aktuálne si buduje vlastnú kariéru ako raper. Paparazzi sa preto oňho zaujímajú a sú mu v pätách všade, kde sa objaví. Inak tomu nebolo ani na pláži v Malibu, kam sa nedávno vybral v spoločnosti svojej priateľky Sab Zada (25). A krásna ružovovláska tam predviedla aj svoje ženské krivky. Nie je to žiadna vychrtlina - má rici aj cici!

Jaden Smith ide v stopách svojho otca a tiež sa vydal umeleckou dráhou. V minulosti skúsil aj herectvo, no dnes sa venuje predovšetkým hudbe... A svojej priateľke. Svedčia o tom zábery, ktoré sa v týchto dňoch podarilo nafotiť americkým paparazzom na pláži v Malibu. Nedávno sa pritom špekulovalo o rozchode dvojice po tom, čo sa prevalila Jadenova nevera.

No je evidentné, že zaľúbenci krízu ustáli a dnes si opäť hrkútajú, ako čerstvo zamilovaní. Partneri fotografom predviedli horúce bozky na parkovisku a ružovovlasá speváčka ukázala pri mori aj svoje ženské krivky. Sab rozhodne nepatrí k žiadnym vychrtlinám, naopak je ženou typu krv a mlieko... Skrátka, ako sa hovorí, má rici aj cici! 

Syn Willa Smitha v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Syn Willa Smitha v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jaden SmithWill SmithSab Zada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu