Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Harry zasadil kráľovnej Alžbete podpásovku: Odchod z rodiny plánoval už dlho!

Harry plánoval odchod z rodiny už dlho! Zobraziť galériu (4)
Harry plánoval odchod z rodiny už dlho! (Zdroj: SITA/Toby Melville/Pool via AP/Instagram sussexroyal,)

LONDÝN – Oficiálne už dva týždne nie sú princ Harry (35) a Meghan Markle (38) vyššími členmi kráľovskej rodiny. S oznámením vyšli na svetlo sveta začiatkom roka a pre verejnosť to bolo ako blesk z čista-jasna, aj kráľovná sa s tým vyrovnávala ťažko. Preto ju správa o tom, že jej vnuk plánoval odchod z rodiny už dávno, nepoteší.

Začiatkom roka svet obletela správa, že princ Harry a Meghan Markle sa rozhodli vzdať svojich kráľovských titulov a vydať sa vlastnou cestou. Ich túžbou totiž bolo venovať sa svojim projektom. Pred niekoľkými dňami sa presunuli z Kanady do USA a momentálne sú usadení v Los Angeles. Dokonca stihli svetu už predstaviť aj novú značku, pod ktorou mienia podnikať. To všetko muselo poriadne zamávať s kráľovnou Alžbetou a zrejme ju nepoteší ani najnovšie zistenie.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

Slávna odborníčka na šimpanzy Jane Goodallová si totiž spomenula na jedno stretnutie s Harrym, Meghan a ich synčekom Archiem. Dva mesiace po narodení chlapčeka totiž s vnukom hlavy britskej monarchie viedla rozhovor pre časopis Vogue. „Na konci nás prišla počúvať aj Meghan s Archiem. Myslím, že som bola jednou z prvých ľudí s výnimkou rodiny, kto si ho popestoval,“ vyjadrila sa Jane pre Daily Mail.

No spomenula aj zásadný detail, ktorý nasvedčuje tomu, že odchod z kráľovskej rodiny mala dvojica v pláne už dávno. „Bol maličký a ospalý, veľmi sa mu nepáčilo, že ho beriem od mamy. Ručičkou som mu zamávala, ako to robí kráľovná, a povedala som, že toto sa teraz bude musieť naučiť,“ opisuje Goodallová, ktorú vtedy Harryho odpoveď nezaskočila, no teraz dáva zmysel. „Nie, takto vyrastať nebude,“ mal sa vyjadriť Archieho otec. Plánovali už tak krátko po jeho narodení opustiť rodinu? To vedia zrejme len Harry a Meghan.

Harry mal zrejme už krátko po narodení syna v hlave plán opustiť kráľovskú rodinu.
Zobraziť galériu (4)
Harry mal zrejme už krátko po narodení syna v hlave plán opustiť kráľovskú rodinu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ HarryAlžbeta II.Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu