Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Syn Harryho a Meghan oslavuje prvé narodeniny: Rozkošné video s mamou... Ten malý je celý otec!

Harry a Meghan so synom Archiem Zobraziť galériu (8)
Harry a Meghan so synom Archiem (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Pred rokom a dňom porodila Meghan Markle (38) svojmu manželovi princovi Harrymu (35) syna. Ten svoje prvé narodeniny už neoslavuje ako člen kráľovskej rodiny, keďže jeho rodičia sa z nej rozhodli odísť. Na internet sa dostalo video s chlapčiatkom a tmavovláskou, kde mu číta z knižky. Kto by to bol povedal, že zábery s Meghan môžu byť tak rozkošné.

Malý Archie Harrison Mountbatten-Windsor prišiel na svet minulý rok 6. mája. Na zverejnenie mena si však musela verejnosť počkať a rodičia si s tým dali načas. Včera oslávil malý princ svoje prvé narodeniny a Harry s Meghan zverejnili video z ich domácnosti. Kým tmavovláska sa objavuje na záberoch so synčekom, ryšavý bývalý monarcha stojí za kamerou.

Malý Archie oslávil prvé narodeniny. Meghan mu pri tejto príležitosti čítala z knihy..
Zobraziť galériu (8)
Malý Archie oslávil prvé narodeniny. Meghan mu pri tejto príležitosti čítala z knihy..  (Zdroj: Instagram Save the Children UK)

Meghan a Harry si rozhodne chvíľky s drobčekom užívajú naplno a je ich veľkým šťastím, ktoré im rastie pred očami. Na zverejnenom videu herečka synovi číta jeho obľúbenú knižku Duck! Rabbit! (Kačka! Zajac!, pozn. red.) a ten má z tejto aktivity s mamou evidentne radosť. Ešte pred dočítaním knihy si však malý Archie vyberie inú. Tú dá Meghan bokom, že na ňu príde rad neskôr, no malý princ má iný názor a zhodí ju na zem.

To rozosmeje nielen Meghan, ale aj Harryho za kamerou. Práve jeho hlas zaujme jednoročného chlapčeka natoľko, že zdvihne hlávku a krásne sa usmeje. A vtedy je každému viac než jasné, že malý akoby Harrymu z oka vypadol.

Rozkošné video mamy so synom nie je len narodeninovým darčekom, ale aj spôsob, ako podporiť nadáciu Save the Children UK, ktorá urgentne potrebuje pomoc v momentálnej dobe koronavírusu. Spojili tak pekné s užitočným.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Duck! Rabbit!" with Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex behind the camera), read to their son Archie for his 1st birthday. Happy Birthday, Archie! . Thank you #DuchessMeghan for helping us to raise urgent funds for our coronavirus appeal by reading "Duck! Rabbit" by @akrfoundation, illustrated by @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). . As the world grapples with the coronavirus pandemic, children’s lives are being turned upside down. By donating to Save with Stories, you can support the most vulnerable families in the UK and around the world by helping to provide early learning packs, supermarket vouchers, essential household items and virus protection. . Please donate today by visiting our website. Link in bio. . Or you can text STORIES to 70008 to give a one-off donation of £5. . Together, we can help families get through this. . You can only donate via text from a UK mobile. You’ll be billed £5 plus standard rate text message. We receive 100% of your donation. By texting STORIES you agree to calls about fundraising appeals, campaigns, events and other ways to support. Include NO PHONE to opt out of calls. Queries? 02070126400. Read our Privacy Policy savethechildren.org.uk/privacy The Save the Children Fund is a charity registered in England and Wales (213890) and Scotland (SC039570) . #SaveWithStoriesUK #SaveWithStories #GrowingThroughThis

Príspevok, ktorý zdieľa Save The Children UK (@savechildrenuk),

Viac o téme: Princ HarryMeghan MarkleArchie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu