Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

KORONAVÍRUS Stav hviezdy telenovely Skrytá vášeň sa zhoršil: Okamžitá hospitalizácia!

Danna García, ktorú Slováci poznajú ako Normu z telenovely Skrytá vášeň, leží v nemocnici. Zobraziť galériu (4)
Danna García, ktorú Slováci poznajú ako Normu z telenovely Skrytá vášeň, leží v nemocnici. (Zdroj: RTI Television)

MEXIKO - Koronavírus neobchádza ani známe tváre. Po hercovi Tomovi Hanksovi (63) či Bond girl Olge Kurylenko (40) sa zákerným vírusom COVID-19 nakazila aj hviezda telenovely Skrytá vášeň Danna García (42). Spočiatku herečka pociťovala len veľmi mierne príznaky. Cez víkend sa však jej stav zhoršil... Musela byť prevezená do nemocnice!

Pred týždňom sme na Topkách informovali, že vírusom COVID-19 sa nakazila aj hviezda telenovely Skrytá vášeň Danna García. Predstaviteľka krásnej Normy o tom svojich fanúšikov informovala na sociálnej sieti Instagram. 

Galéria: Donna García alias Norma zo Skrytej vášne

„Som v poriadku a izolovaná. Vyhýbam sa kontaktu s ľuďmi. Som v šoku, keď vidím ľudí v baroch a na diskotékach. Je to vážne, vyhýbajte sa kontaktu, prečo ste takí tvrdohlaví?“ vyzývala ľudí brunetka.

Prvé príznaky začala herečka pociťovať po návrate z Madridu do Mexika, kde momentálne žije s priateľom a synom. Danna sa preto odizolovala od svojich najbližších a žila v karanténe. V sobotu sa však jej stav zhoršil - začala pociťovať tlak na hrudi, mala horúčku a veľkú bolesť hlavy. Museli ju preto okamžite previezť do nemocnice, kde je teraz hospitalizovaná. 

Viac o téme: Skrytá vášeňDanna García
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu