Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna raperka sa machlí ako kraslica: Bez mejkapu... TOTO nemôže by ona!

Cardi B Zobraziť galériu (8)
Cardi B (Zdroj: Instagram iamcardib)

DISNEYLAND - Americká raperka Cardi B (27) je známa svojím výstredným štýlom - buď má na sebe poriadne extravagantné šaty, alebo naozaj výrazný mejkap, alebo oboje naraz. Počas víkendu si však so svojou dcérkou užívala zábavu v Disneylande a veru, keby nemala okolo seba bodyguardov, asi by ani nikto neprišiel na to, že ide o známu osobu. Pozrite, ako vyzerá v súkromí...

Aj výstredné hviezdy majú svoju druhú tvár. Možno si mnohí myslia, že raperka Cardi B nemôže azda nikdy vyzerať "normálne", no realita je iná. Slávna Američanka je totiž už mamou a minimálne pri aktivitách s dcérkou Kulture na imidž nedbá. 

Na pódiách a spoločenských akciách ju vídať zvyčajne výrazne nalíčenú a v neprehliadnuteľnom oblečení.

Slávna raperka sa machlí
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram iamcardib)

 Ako mama je však Cardi B úplne nenápadná žena. Na výlet do Disneylandu sa dokonca obliekla tematicky – zvolila bodkovanú blúzku a čiernu vestu s nápisom Minnie Mouse. Nechýbala ani čelenka s uškami. S mejkapom si však už starosti nerobila. 

Takúto prirodzenú ju okrem rodiny a kamarátov asi videl zatiaľ len málokto. A mnohí by ju veru nespoznali. Aj zahraničné médiá píšu, že bola nespoznateľná a vyzerala naozaj úplne inak ako zvyčajne. 

Slávna raperka sa machlí
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu