Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálna odvaha známej herečky: 53 rokov a ona je na FOTO úplne bez!

Salma Hayek Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Wau! Pre mnohé ženy je nepríjemné ukázať sa svetu bez akýchkoľvek príkras a mejkapu. Ak náhodou takúto fotku zverejnia na internete, často si pomôžu rôznymi grafickými úpravami, ktoré skryjú ich nedostatky. Herečka Salma Hayek nič také nepotrebuje. Tu je dôkaz!

Telo zaoblené na tých správnych miestach nie je jedinou prednosťou Salmy Hayek. Šarmantná a talentovaná herečka sa totiž môže pochváliť aj prirodzene peknou tvárou. Dokazujú to fotky, o ktoré sa najnovšie podelila so svojimi followermi, ktorých má na instagrame zhruba 15 miliónov. 

Galéria: Salma Hayek je krásna žena.
„Žiaden filter, príroda,” napísala 53-ročná herečka k záberu, na ktorom pózuje bez štipky mejkapu. Samozrejme, fanúšikovia nešetrili slovami obdivu a chvály. „Tvoja krása je neuveriteľná. Si nádherná zvonku i zvnútra,” znie jedna z mnohých nadšených reakcií   

Treba dodať, že Salma je ospevovaná právom. Okrem toho, že je prirodzene pekná, o svoju pleť sa očividne perfektne stará. Odmenou jej je mladistvý vzhľad, ktorý by jej mohli závidieť mnohé rovesníčky.  

Salma Hayek zverejnila odvážnu fotku, na ktorej pózuje bez mejkapu a bez akýchkoľvek grafických úprav.
Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek zverejnila odvážnu fotku, na ktorej pózuje bez mejkapu a bez akýchkoľvek grafických úprav.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu