Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna kráska ako sexi šelma: Nevystrkuje pazúry, ale prsia!

Rihanna ako sexi šelma vystrčila vnady. Zobraziť galériu (9)
Rihanna ako sexi šelma vystrčila vnady. (Zdroj: Interview)

LOS ANGELES - Kto by sa takejto šelmy bál?! Speváčka Rihanna (31) pravidelne dokazuje, že jej provokácia nie je cudzia. Aktuálne to predviedla na stránkach magazínu Interview, pre ktorý pózovala aj v pomerne zvláštnych kreáciách a pózach. Na potešenie mnohých pánov svoje prsia nespútala podprsenkou a dopriala im voľnosť.

Speváčka Rihanna sa aktuálne na svojom instagramovom profile pýši fotografiami, ktoré vznikli pre magazín Interview. Azda najviac rozruchu vyvolala záberom, na ktorom pózuje v overale so zvieracou potlačou. Priesvitný materiál poodhalil vnady slávnej krásky, intímne partie si prekryla kožušinkou. 

Rihanna ako sexi šelma vystrčila vnady.
Zobraziť galériu (9)
Rihanna ako sexi šelma vystrčila vnady.  (Zdroj: Interview)

Zaujímavé sú nielen fotky, ale aj rozhovor, ktorý magazínu sexi speváčka poskytla. Otázky jej kládla herečka Sarah Paulson, s ktorou sú kamarátky. A tak Rihanna nemala problém reagovať aj na tie, v ktorých sa blondínka pýtala na súkromie. Okrem iného prezradila, že je šťastne zamilovaná a najviac si želá otehotnieť.   

Speváčkiných fanúšikov nepochybne poteší i to, že prisľúbila vydanie nového albumu. Ten by chcela vypustiť do sveta v priebehu roka.  

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu