Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Posledná rozlúčka s Patejdlom (†68): Uplakaná Cibulková a zdrvená Sklovská... Vedela, že je vážne chorý?!

Zobraziť galériu (2)

PRAHA - V stredu popoludní sa v Bazilike Nanebovzatia Panny Márie na Strahovskom nádvorí stretlo obrovské množstvo ľudí, medzi ktorými nechýbali ani známe osobnosti. Bohužiaľ, dôvod bol mimoriadne smutný. Práve na spomínanom mieste sa totiž konala posledná rozlúčka s ikonickým umelcom Vašom Patejdlom (†68), ktorý podľahol zákernej rakovine. A svoje zbohom mu okrem rodiny a fanúšikov prišli dať aj jeho kolegovia a priatelia. Medzi nimi aj bývalá tenistka Dominika Cibulková a muzikálová diva Sisa Lelkes Sklovská...

Sisa mala tú česť s Vašom niekoľkokrát spolupracovať. A nielen to. Bol to veľmi dobrý človek, veľmi skromný človek, veľmi nadaný človek a môj priateľ. Na čo som hrdá, že som mohla byť jeho priateľkou. Spolupracovali sme spolu na jednom javisku, dokonca v jednej inscenácii bol aj ako dirigent. Napísal aj muzikál, v ktorom som hrala," povedala umelkyňa, ktorej sa v tvári aj napriek slnečným okuliarom zračil obrovský smútok. 

Viac sa dozviete v článku TU, kde nájdete video, v ktorom Sisa porozprávala o ich poslednom osobnom stretnutí, prezradila, či vedela, že je chorý. Rovnako tam nájdete aj užialenú Dominiku Cibulkovú, ktorá si zaspomínala na svoju svadbu, kde zosnulý Vašo Patejdl spieval. 

Známe tváre prichádzajú na pohreb Vaša Patejdla (Zdroj: Maarty)

 

Viac o téme: Dominika CibulkováSisa Lelkes SklovskáVašo PatejdlPosledná rozlúčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu