Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizáčka po autonehode: Hrozilo jej OCHRNUTIE, ale... Stále RISKUJE svoj život!

Diana prežila v minulosti vážnu nehodu Zobraziť galériu (3)
Diana prežila v minulosti vážnu nehodu (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dnes večer nás čaká už štvrtá epizóda šou Ruža pre nevestu. Pomaly ale isto ide do tuhého a rivalita medzi dievčatami stúpa. Neviest je už len 12 a medzi nimi sa nachádza aj východniarka Diana (25). V úvodnej časti sa zapísala divákom do pamäti svojim darom, ktorý venovala Tomášovi. Po tom, ako mu darovala "svoj čas", ju pozval ženích aj na rande, kde mu vyrozprávala životný príbeh. V minulosti totižto prežila vážnu autonehodu, pri ktorej jej hrozilo, že ochrnie. No a teraz to vyzerá tak, že sa zo svojej minulosti vôbec nepoučila. Toto myslí fakt vážne?!

Už pomaly mesiac sledujete na markizáckych obrazovkách šou Ruža pre nevestu. Doposiaľ vypadlo 6 dievčat, a to znamená, že ešte 12 ich ostáva v hre. Hustá atmosféra by sa dala krájať a rivalita medzi ostávajúcimi nevestami neustále rastie. Každá bojuje o Tomášovo srdce ako len vie. Medzi dievčatami, ktoré stále Tomáša zaujímajú, sa nachádza aj hnedovláska Diana.

Do pamäti divákov sa zapísala vďaka darčeku, ktorý mu v prvej epizóde venovala. Bol ním čas, za čo ju mnohí najprv doslova vysmiali. Avšak samotného ženícha zaujala a medzi prvými dostala možnosť absolvovať s ním krátke rande. Práve na ňom sa Tomášovi otvorila a vyrozprávala svoj životný príbeh. Nielenže sa jej nevydaril 8 ročný vzťah, ktorý tesne pred svadbou stroskotal, ale východniarka prežila aj vážnu autonehodu. 

Markizáčka po autonehode: Hrozilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ja som zažila veľmi ťažkú autonehodu. A po tej autonehode som vlastne bola v situácii, že mám možno 50 % šancu, že budem chodiť. Vtedy som si vlastne uvedomila, že jeden deň tu môžeme byť a druhý deň, lúsknutím prsta, sa to môže zmeniť,“ prekvapila svojimi slovami. Tomáš týmto pádom pochopil, prečo sa rozhodla dať mu práve svoj čas.

Markizáčka po autonehode: Hrozilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.F.)

No, ale ako sme si mohli všimnúť, vyzerá to tak, že sa Diana zo svojich chýb nepoučila. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, kde šoféruje svoje auto. Nič by na tom nebolo neobvyklé, keby sa rýchlosť na tachometri nevyšplhala až na 220 kilometrov za hodinu. Mnohí, po takej vážnej autonehode, akú prežila práve Diana, ani nechcú sadnúť za volant a ďakujú za to, že dostali druhú šancu. A ona?

Stále riskuje svoj život na cestách, keďže rýchlemu športiaku, ktorý vlastní, dáva poriadne zabrať. Po tomto videu, je otázne, či si Diana svoju druhú šancu váži naozaj tak, ako to celý čas v súťaži prezentuje.

Ani dnes večer si nenechajte ujsť novú epizódu markizáckej šou Ruža pre nevestu. Na obrazovkách môžete sledovať, ako dievčatá obstáli vo vedomostnom kvíze a zistíte, ktorá z nich luxusnú vilu opustí. Nezabudnite si o 20:30 naladiť Markízu a spraviť si pohodlie. Táto časť bude stáť za to!

Viac o téme: Diana FabianováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu