Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Exfarmárka sa konečne dočkala: Komplikovaná OPERÁCIA syna… Rok na ňu zbierala peniaze!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram M.K.)

MNÍCHOV - Exfarmárka Mirka Kuryś Koperová sa od začiatku netajila tým, že do televíznej šou išla za cieľom získať peniaze na komplikovanú a najmä drahú operáciu pre syna. Vyhrať sa jej síce nepodarilo, no aspoň o svojom probléme informovala celé Slovensko. Po odchode z projektu potom vypísala verejnú zbierku. A konečne sa to podarilo - jej syn v stredu podstúpil 8-hodinovú operáciu v nemocnici v Mníchove!

Syn Mirky Kuryś Koperovej, ktorá bojovala v 13. sérii markizáckej Farmy, sa narodil s chorým srdiečkom, a tak musel už v prvých rokoch života absolvovať niekoľko náročných operácií srdca. Navyše sa narodil bez vyvinutého ucha. 

A tak sa statočná mamička rozhodla, že urobí všetko pre to, aby získala peniaze na náročnú operáciu - nechcela totiž, aby sa jej synovi viac vysmievali deti. Pôvodne mal zákrok stáť 40-tisíc eur a vykonať ho mali v USA. No, bohužiaľ, jej cesta za vytúženým cieľom sa v decembri minulého roka skomplikovala. Cena operácia sa náhle zvýšila. 

Mirka bojovala vo Farme, aby získala peniaze na náročnú operáciu svojho syna.
Zobraziť galériu (3)
Mirka bojovala vo Farme, aby získala peniaze na náročnú operáciu svojho syna.  (Zdroj: TV Markíza)

Blondínka sa preto rozhodla požiadať o pomoc všetkých dobrých ľudí, ktorí chápu, že jej zdravie dieťaťa nie je ľahostajné. A po dlhých mesiacoch zbierania sa to podarilo. Exfarmárka sa na sociálnej sieti Instagram pochválila, že jej syn v stredu konečne podstúpil 8-hodinovú operáciu. Nie však v USA, ale v Mníchove. 

„Hlásime sa po dlhej 8-hodinovej operácii. Davidko je taký statočný a bojovný chlapček, ja sama by som toľko nevydržala. Prebúdzanie po narkóze bolo celkom náročné a aj prvá noc, ale verím a modlím sa, že už bude len lepšie. A tešíme sa na výsledok. Ešte nás čaká pár týždňov rekonvalescencie, ale veľká vec je za nami,“ informovala svojich sledovateľov Mirka. 

Prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: FarmaMirka Kuryś Koperová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu