Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trápenie exfarmárky Mirky: Operácia jej syna sa komplikuje… Bude stáť oveľa viac!

Mirka Kuryś Koperová chce usporiadať zbierku. Zobraziť galériu (4)
Mirka Kuryś Koperová chce usporiadať zbierku. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Exfarmárka Mirka Kuryś Koperová na Farmu nešla s cieľom zviditeľniť sa, či rozbehnúť kariéru influencera. Jej cieľom bolo získať peniaze na náročnú operáciu pre svojho syna. A hoci reality šou nevyhrala, bojovná mamička sa nevzdáva. Situácia okolo operácie sa však nečakane skomplikovala - bude stáť podstatne viac!

Exfarmárka Mirka Kuryś Koperová sa od začiatku netajila tým, že do televíznej šou išla s cieľom získať peniaze na operáciu pre syna. Ten sa narodil s chorým srdiečkom, a tak musel už v prvých rokoch života absolvovať niekoľko náročných operácií srdca. Navyše sa narodil bez vyvinutého ucha. 

A tak sa statočná mamička rozhodla, že urobí všetko pre to, aby získala peniaze na operáciu v USA - nechce, aby sa jej synovi už viac deti vysmievali. Pôvodne mal zákrok stáť 40-tisíc eur. No, bohužiaľ, jej cesta za vytúženým cieľom sa jej opäť skomplikovala. Cena operácie sa totiž náhle navýšila. 

Mirka na Farme statočne bojovala, no napokon vypadla po dueli s Evkou.
Zobraziť galériu (4)
Mirka na Farme statočne bojovala, no napokon vypadla po dueli s Evkou.  (Zdroj: TV Markíza)

„Môj syn tým, že je kardiologický pacient, tak čo komunikujem s lekármi z Ameriky, tak tí mi povedali, že tá suma sa navýši, o dosť, tým, že dostali potvrdenia z Anglicka a vlastne nebude môcť byť operovaný na klinike klasickej, ale vo veľkej nemocnici. Takže ešte riešim tieto veci,“ vyjadrila sa pre markiza.sk.

Tento konkrétny zákrok, ktorý by Mirka chcela pre svojho syna, robia len v USA. Je pravdou, že podobné operácie vykonávajú aj v Európe, no inou metódou a v neskoršom veku pacienta. Peniaze sa Mirke ale v súťaži vyhrať nepodarilo. Nevzdáva sa však a rozhodla sa, že zorganizuje zbierku. Držíme palce!

Mirka sa nevzdáva a hoci peniaze na operáciu v reality šou nevyhrala, plánuje ich získať pomocou zbierky.
Zobraziť galériu (4)
Mirka sa nevzdáva a hoci peniaze na operáciu v reality šou nevyhrala, plánuje ich získať pomocou zbierky.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Farma XIII.Mirka Kuryś Koperová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu