Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sklenaříková (50) si užíva svoju 4-ročnú dcérku: Po dlhom čase ju ukázala... Pozrite, ako vyrástla!

(Zdroj: Instagram A.O.)

IBIZA - Topmodelka Adriana Sklenaříková (50) sa pred štyrmi rokmi konečne stala mamou a na svet priviedla vymodlenú dcérku Ninku. Dievčatko jej každý deň robí obrovskú radosť, no často ju verejnosti neukazuje. Po dlho čase sa s jej fotkou podelila aj so svojimi fanúšikmi. Pozrite, ako princezná vyrástla!

Tak ako mnohé rodinky, aj Adriana Sklenaříková s manželom Aramom Ohanianom a dcérkou Ninkou si v lete dopriali poriadny oddych pri mori. Ich kroky viedli na ostrov, pod ktorým si mnohí predstavia kluby spojené s bujarou nočnou zábavou. No Ibiza je v poslednom čase čoraz vyhľadávanejšou destináciou aj rodiniek s deťmi. 

Galéria: Adriana Sklenaříková

Horúce slnečné počasie si topmodelka so svojími najbližšími užívala plnými dúškami a s harmonickými chvíľami sa delila aj s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. A po dlhom čase ukázala aj svoju princeznú. A hoci jej nevidno do tváre, je zjavné, aká je z nej už veľká slečna. 

Všimli si to aj Adrianine fanúšičky, ktoré video, na ktorom Ninka tancuje, doslova zaplavili komentármi. „Božinku, ako vyrástla,“ napísala jedna z komentujúcich. Jej dlhé hnedé vlásky, tiež zožali pochvalu. „Zlatučká a tie vlásky krásne,“ napísala istá Rena. Vidno, že si Adriana materstvo užíva plnými dúškami, čo sa, napokon, v posledných rokoch odráža aj na jej spokojnom výraze v tvári.

 

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu