Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

CIRKUS pokračuje: Lela chce ZOSTAŤ s Karlosom... NAKYDALA na údajného milenca!

A zrazu je všetko inak! Zobraziť galériu (4)
A zrazu je všetko inak! (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - Tak sa zdá, že vo Vémolande sa všetko vracia do starých koľají. Hoci Lela Ceterová tvrdila, že ku Karlosovi sa nikdy nevráti, pretože ju mal napadnúť, keď mala dokonca dieťa v náručí, nakoniec s ním odcestovala do Dubaja. Dokonca ho vraj o to prosila. A po ich návrate domov zrazu úplne obrátila list!

„Musím písať z mobilu kamarátky, ktorá ma u seba ubytovala aj s dvomi deťmi. Po tom, čo si ma zbil, keď som mala v náručí malého Rockyho. Mám z teba strach. S nikým som nič nemala... Si chorý, žiarlivý človek. Len ma vydieraš, pretože sa ti to hodí. Zbil si ma s dieťaťom v náručí. V živote už s tebou nebudem,“  odkázala Lela Karlosovi, keď ju obvinil z nevery a ona pred ním utiekla ku kamarátke, pričom ju neskôr pri príchode do ich spoločného domu musela sprevádzať polícia. 

Lela si odchod od Karlosa rozmyslela.
Zobraziť galériu (4)
Lela si odchod od Karlosa rozmyslela.  (Zdroj: Instagram KV)

O pár dní Karlos otočil, za svoje správanie sa ospravedlnil a názor zmenila aj Lela, ktorá ho vraj vyslovene žiadala, aby mohla odcestovať do Dubaja spolu s ním. Obe malé deti nechali v Česku, kde ich strážila babička, no a zdá sa, že im spoločný čas v Emirátoch prospel. Blonďavá sexica, ktorá najprv akékoľvek iskrenie medzi ňou a Karlosovým priateľom popierala, dokonca najnovšie tvrdí, že predsa len nebolo všetko úplne s kostolným poriadkom.

Hoci si údajného milenca najprv zastávala a tvrdila, že medzi nimi o nič nešlo, teraz pripúšťa, že tam niečo predsa len bolo. Samozrejme, iba z jeho strany. „Pomáhal mi s výberom bývania a stále mi dával do hlavy pochybnosti o Karlosovi, tiež hovoril o jeho negatívnom vzťahu doma. Pána som z časti ľutovala. Tvrdil, že u nich doma to nefunguje a potreboval by normálny fungujúci vzťah. Tvrdil, že sa chystá opustiť manželku,“ uviedla pre český Blesk a dodala, že jej dotyčný kúpil aj diamantový prsteň, ktorý mu chce vrátiť vrátiť a hovorí, že ju zmanipuloval.

Lela hovorí, že sa nechala zmanipulovať. S Karlosom si vraj všetko vysvetlili a chcú spolu zostať.
Zobraziť galériu (4)
Lela hovorí, že sa nechala zmanipulovať. S Karlosom si vraj všetko vysvetlili a chcú spolu zostať.  (Zdroj: Instagram LC)

Stretávala sa s ním totiž v náročnom období, kedy uvažovala, že od Karlosa odíde a Karlosov kamarát jej to pomáhal zrealizovať. „Bola som po pôrode a najviac ma poznamenal deň po narodeninách Lilinky, kedy ma vzali do nemocnice a museli akútne operovať. Hormóny spravili svoje a nebola som vo svojej koži po všetkých stránkach. O to viac ma trápilo, že Karlos bol veľa času preč a jeho príchody domov boli neskoro v noci. V tej dobe som ani ja nebola príjemná spoločnosť, pretože na mňa všetko doľahlo. Kvôli deťom som sa rozhodla, že odídem,“ sype si teraz popol na hlavu s hovorí, že s Karlosom si už všetko vysvetlili a plánujú spolu zostať. 

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu