Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po neverách a rozchode: SVADBA nakoniec BUDE... Karlosova Lela prezradila detaily!

Karlos Vémola a Lela Ceterová Zobraziť galériu (2)
Karlos Vémola a Lela Ceterová (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - Nevera, dramatický rozchod, návrat, druhé dieťa, odložená svadba, kríza... Slovenská playmate Lela Ceterová a český zápasník Karlos Vémola si v pomerne krátkom čase prešli poriadne turbulentným vývojom svojho vzťahu. Dnes je však opäť na programe dňa sobáš. Už majú aj dátum!

Po obvineniach z nevery a dramatickom rozchode sa Lela Ceterová opäť vrátila ku Karlosovi Vémolovi. Dokonca im k dcére Lili pribudol syn Rocky. Krátko po jeho narodení ale riešili ďalšiu krízu, tentoraz mala údajne pletky s iným slovenská playmate. Celá zamotaná kauza potom vyvrcholila udobrovaním sa v Dubaji. 

Za týchto okolností sa zápasník k svadbe, ktorá sa pôvodne mala konať už minulý rok v lete, vyjadroval veľmi zdržanlivo. Nakoniec sa však veselica predsa len bude konať. „Vezmeme sa 28. júla, je to náš magický dátum,” vyhlásila Lela pre Expres.cz. „Rozhodnutie padlo vo chvíli, keď sme zistili, že bez seba nevieme žiť,” dodala s tým, že kríza ich vzťah posilnila. 

Dvojica už má vybratých aj svedkov a jasnú predstavu o obrade. „Karlos chce, aby na svadbe bola len rodina a blízki priatelia, takže očakávame zhruba 300 hostí,” povedala Lela. Nuž, táto dvojica má evidentne diametrálne odlišné predstavy o význame spojenia "len tí najbližší", než zvyšok ľudstva.

Budúca nevesta už má vyriešené aj šaty, a tak nemusí zažívať stres na poslednú chvíľu. „Čo sa šiat týka, tie mi boli špeciálne navrhnuté podľa mojich predstáv už vlani,” prezradila. 

Po neverách a rozchode:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu