Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zuzana Plačková TOTÁLNE DOJALA sestru: Myslela si, že dostala kabelku a potom… Veľký PLAČ!

TOTÁLNE DOJALA sestru! Zobraziť galériu (4)
TOTÁLNE DOJALA sestru! (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Najkrajšie sviatky v roku sú už za dverami a väčšina z nás práve na poslednú chvíľu doháňa všetky prípravy či nákupy darčekov. Zuzana Plačková si však už užíva domácu pohodičku a hoci sú Vianonce až o týždeň, ona ich s rodinou oslávila skôr...

Na návštevu ku kráľovnej Instagramu prišla jej sestra Maťa aj so svojimi dvomi rozkošnými dcérkami. Zuzana všetko starostlivo zdokumentovala, no potom prekvapila, keď prišlo k rozbaľovaniu vianočných darčekov od Ježiška. „Vianoce máme dnes preto, lebo chceme mať Vianoce všade. U nás, u maminy, sestra chce mať zvlášť s deťmi a rodinou. Takže sme si to takto podelili, že dnes ich máme u nás,” vysvetlila influencerka, ktorá ako prvé obdarovala svoje zbožňované neterky. 

Zuzana Plačková TOTÁLNE DOJALA sestru: Myslela si, že dostala kabelku a potom… Veľký PLAČ! (Zdroj: Instagram Z.P.)

Tie takmer nedýchali, keď si pod stromčekom našli nádielku hračiek. Nechýbal ani obrovský Barbie dom pre princeznú. No a potom prišlo na Zuzaninu sestru. Tá mala na kolenách položenú škatuľu s logom značky Dior a podľa všetkého si myslela, že dostane luxusnú kabelku. Ibaže v kope papiera sa žiadna kabelka nenachádzala a Maťa si tam našla jediný papier. 

Keď zistila, o čo ide, prišlo na obrovské dojatie a plač. Našla si tam totiž niečo, na čo si sama šetrila. A nejde o žiadnu materiálnu vec ani dovolenku! Čo si našla v škatuli, sa dozviete vo videu vyššie! 

Zuzanina sestra si najprv myslela, že v krabici je kabelka...
Zobraziť galériu (4)
Zuzanina sestra si najprv myslela, že v krabici je kabelka...  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: SestraZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu