Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

OBROVSKÁ LOŽ na obrazovkách Markízy: Kráska zo šou VŠETKÝCH KLAMALA... Doma ju čakal UTAJOVANÝ FRAJER!

Doma ju čakal UTAJOVANÝ FRAJER! Zobraziť galériu (4)
Doma ju čakal UTAJOVANÝ FRAJER! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Reality šou Love Island si získala srdcia mnohých divákov, a tak niet divu, že televízia už chystá ďalšiu sériu. Tú prvú prednedávnom vyhral česko-slovenský pár v zložení Laura Chrebetová a Martin Kulhánek, ktorí sú spolu doteraz. Na druhom mieste skončil párik českých modelov - sympatický Pítr a jeho krásna Gabriela, ktorí stále pôsobia ako čerstvo zamilovaní. Lenže... Je to skutočné?

Už dlhšie sa šuškalo o tom, že sexi Gabča sa na ostrov prišla iba zviditeľniť. Bola totiž zadaná a v čase, keď nastúpila do šou, bola zadaná, pričom tvorila pár s českým podnikateľom Vlastom. A ten pre portál markiza.sk konečne prehovoril a tieto informácie dokonca aj potvrdil. Šokujúce je, že hoci sa Gabika vo veľkom pretŕča s Pítrom, s Vlastom sa vraj nikdy nerozišla! 

„Oficiálny pár sme vytvorili na Valentína tento rok a vlastne ho asi aj stále tvoríme, lebo sme sa nikdy oficiálne nerozišli,” povedal Vlasta s tým, že Gabika sa k nemu dokonca onedlho aj nasťahovala a žili spolu i v čase, keď odletela na Kanárske ostrovy. „Niekedy v marci sa Gabriela za mnou odsťahovala z Prahy do Brna. Boli sme spolu v podstate nonstop, keďže sme obaja mali flexibilnú prácu,” prezradil o vzťahu s modelkou, ktorá si s ním dokonca plánovala založiť rodinu. 

Gabika na Love Islande vytvorila pár s Pítrom. Doma ju však v tajnosti čakal milujúci partner.
Zobraziť galériu (4)
Gabika na Love Islande vytvorila pár s Pítrom. Doma ju však v tajnosti čakal milujúci partner.  (Zdroj: Tv Markíza)

Gabika sa akosi zabudla zmieniť, že doma v Česku na ňu čaká partner
Zobraziť galériu (4)
Gabika sa akosi zabudla zmieniť, že doma v Česku na ňu čaká partner  (Zdroj: Instagram )

Podľa dohody sa mala po Love Islande vrátiť domov k Vlastovi. „Budúcnosť sme plánovali až do poslednej minúty, kým jej v Španielsku zobrali telefón pred odchodom do vily. V jednej z posledných správ mi písala, že chce život so mnou a že by raz chcela byť matkou nášho dieťaťa. Takže áno, mali sme plány. Preto si u mňa nechala veci, lebo sme obaja rátali s tým, že náš vzťah bude po jej návrate pokračovať,” vysvetlil v rozhovore podnikateľ. 

A prečo vlastne išla Gabika do projektu, ktorý je zameraný na to, aby si súťažiaci našiel druhú polovičku? Vraj ani tak nešlo o samotný Love Island ako o to, že si Gabriela chcela splniť sen a účinkovať v televíznej reality šou. „Samozrejme, konzultovala to so mnou, no nesúhlasil som. Vtedy som to chcel definitívne ukončiť, no Gabriela ma prehovárala, že to zvládneme,” vysvetlil Vlasta, ktorý ani v najhoršom sne nečakal, čo sa stane. 

Gabika bola v čase trvania Love Islandu zadaná. Doma ju čakal partner Vlasta
Zobraziť galériu (4)
Gabika bola v čase trvania Love Islandu zadaná. Doma ju čakal partner Vlasta  (Zdroj: Instagram )

„Tvrdila, že tam pôjde hrať rolu, nie sa zamilovať. Miloval som ju a veril jej, preto som nakoniec súhlasil. Chcela si naštartovať kariéru, nie hľadať lásku – veď tú už mala. V tom som s ňou súhlasil, bola to šanca zviditeľniť sa. A získať aj reálnych followerov,” vysvetlil, čo Gabiku viedlo k tomu, aby sa išla pred kamery tváriť, že je nezadaná.

Vlasta priznáva, že na Love Island sa v televízii nedíval. „Gabriela si želala, aby som to nesledoval. Určite vedela prečo. Až doteraz som nevidel ani jeden diel, o dianí v epizódach ma informoval môj najlepší kamarát,” uviedol a priznal aj to, že keď sa dozvedel o tom, že s Pítrom mali vo vile sex, vôbec tomu neveril a vraj to bral ako súčasť televízneho divadielka. 

Viac o téme: GabrielaGabikaLove IslandPítr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu