Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KAUZA Plačková: Nové okolnosti v prípade! Prokurátor zamietol sťažnosť influencerky a jej manžela

Zuzana Plačková
Zuzana Plačková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zamietol sťažnosti influencerky Zuzany Strausz Plačková a jej manžela Reného Strausza proti uzneseniu o vznesení obvinenia. Obe osoby sú stíhané pre členstvo v zločineckej skupine v prípade obchodovania s drogami. Vyplýva to z vyjadrenia Generálnej prokuratúry (GP) SR.

"Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Generálnej prokuratúry SR zamietol sťažnosti Z. P. a R. S. proti uzneseniu o vznesení obvinenia. Obe osoby sú stíhané pre členstvo v zločineckej skupine v prípade obchodovania s drogami," uviedla v stanovisku hovorkyňa GP SR Jana Tökölyová.

Zuzana Plačková a René Strausz sú VOĽNÍ: PRVÉ SLOVÁ na slobode!

Zuzana Plačková a René Strausz sú VOĽNÍ: PRVÉ SLOVÁ na slobode! (Zdroj: Maarty)

Národná kriminálna agentúra (NAKA) ešte na jeseň 2021 v rámci protidrogovej akcie, počas ktorej zaistili viac ako deväť kilogramov pervitínu, obvinila 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Prokurátor ÚŠP dal návrh na väzobné stíhanie na desiatich z nich, sudca zobral do väzby šesť ľudí, Zuzanu Strausz Plačkovú spolu s manželom vtedy do väzby nezobral.

Viac o téme: ProkurátorSúd Zuzana PlačkováInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu