Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Intímne ODHALENIE rovno pred kamerami: Slovenská kráska nemala na výber!

Alžbeta Bartošová Zobraziť galériu (7)
Alžbeta Bartošová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Dotlačil ju k tomu! Muzikálová herečka Alžbeta Bartošová (29), ktorá aktuálne hviezdi v markizáckych Oteckoch, nedávno prijala pozvanie do šou Petra Marcina - Neskoro večer. Pred kamerami sa rozprávali nielen o pracovných úspechoch, ale prišla reč i na súkromie. Moderátor od sympatickej brunetky vyzvedal tak naliehavo, až napokon o svojom vzťahu prezradila takmer všetko!

Alžbeta Bartošová je mimoriadne úspešná v susednej Českej republike a vďaka účinkovaniu v markizáckych Oteckoch ju už viac spoznávajú aj Slováci. V šou Petra Marcina v súvislosti s tým prezradila, že má vlastne dva domovy a pendluje medzi Prahou a Bratislavou. 

Keď začal Marcin zo žartu dávať krásnu herečku dokopy s klávesákom, brunetka poznamenala, že má priateľa. Moderátorovi nebolo viac treba a začal o jej vzťahu zisťovať ďalšie podrobnosti.

Pri Petrovi Marcinovi nemala Alžbeta Bartošová na výber. Prezradila aj intímnosti zo svojho súkromia.
Zobraziť galériu (7)
Pri Petrovi Marcinovi nemala Alžbeta Bartošová na výber. Prezradila aj intímnosti zo svojho súkromia.  (Zdroj: RTVS)

Bartošová v súvislosti s tým prezradila, že s priateľom Ľubošom sa poznajú od detstva. Obaja pochádzajú z Púchova a svojho času sa stretávali vďaka láske k folklóru. On v súbore hrával na husle, ona pôsobila v speváckom zbore. „Páčili sa mi tam asi všetci chlapci, len on sa mi vtedy nepáčil. Akože zlatý bol, ale boli tam iní, no. Potom sme sa dlho nevideli, on zmužnel a po veľa, veľa rokoch sme sa stretli v Prahe,” priznala brunetka. „Keď sme mali 12 rokov, tak sme údajne aj boli na rande. On už vtedy bol do mňa a ja som mu vraj povedala, že sme kamaráti,” dodala kráska, ktorá s Ľubošom tvorí harmonický pár 6 rokov.

Počas nakrúcania nastala aj vtipná situácia, keď vyšlo najavo, že herečkin frajer sedí v publiku. „Môžeme to uverejniť?” zabával sa Marcin a diváci spolu s ním. Nuž, a sympaťák Ľuboš vôbec neprotestoval. Bodaj by! Veď mať za frajerku takúto peknú a talentovanú ženu je radosť. 

Toto je priateľ herečky Alžbety Bartošovej.
Zobraziť galériu (7)
Toto je priateľ herečky Alžbety Bartošovej.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Alžbeta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu