Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Brutálna premena slovenského herca: Fíha, veď je z neho už asi len polovica!

Marcel nemec kedysi Zobraziť galériu (4)
Marcel nemec kedysi (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Bývalý člen skupiny Kopytovci a herec Marcel Nemec sa na seba už takmer nepodobá. A je to dobre! V posledných rokoch bolo badať, že sa pustil do boja s nadbytočnými kilami, ale to, ako vyzerá teraz... Klobúk dole!

Marcel Nemec sa stal známym ako člen skupiny Kopytovci. Po jej rozpade sa už venoval väčšinou len hereckej kariére, a to najmä divadelnej. Mnohým tak zišiel z očí... 

Dlhé roky pre neho bola typická okrúhla tvár a kilá navyše. Asi najviac vážil v roku 2017, keď s ním Kristína Kövešová robila reportáž o drogovej minulosti. 

Brutálna premena slovenského herca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

No už o dva roky vyzeralo jeho telo úplne inak. V roku 2019 robil sprievod na plese dcére herečky Eleny Podzámskej a nedalo sa prehliadnuť, že sa zbavil mnohých nadbytočných kilogramov. V máji 2020 zas na sieti Instagram hlásil, že má dole už 30 kíl. 

Brutálna premena slovenského herca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram E.P.)

Galéria: Herec Marcel Nemec a jeho premena

Aktuálne záber s Marcelom zverejnila na sociálnej sieti herečka Zuzana Vačková, s ktorou majú spoločné pracovné aktivity a zároveň sú aj kamaráti. Pri pohľade na chlapa vedľa nej sa mnohým bude asi len ťažko veriť, že je to naozaj ten Nemec, ktorého roky vídali poriadne zaokrúhleného. Táto premena si naozaj zaslúži potlesk. Viac fotografií nájdete v GALÉRII vyššie

Brutálna premena slovenského herca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZV)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu