Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský herec po akútnej operácii: Ďalšia hospitalizácia a... CHEMOTERAPIA!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Pred sviatkami musel slovenský herec Marcel nemec absolvovať operáciu, pri ktorej mu odobrali kus čreva. Následne čakal na výsledky a... Teraz musí absolvovať chemoterapie!

Marcela Nemca v decembri trápili bolesti brucha. Mal podozrenie na pruh, no situácia bola úplne iná. Keď mu v nemocnici urobili vyšetrenia, okamžite ho začali pripravovať na operáciu. „Pán primár povedal, že tam boli nejaké predmety, ktoré tam byť nemali. Vybrali mi kus hrubého čreva, kus tenkého a slepé črevo,“ povedal umelec po zákroku pre Nový čas. 

Ako denníku prezradil, našli mu niekoľko nádorov a následne čakal na výsledky. Tie evidentne neboli také dobré, ako očakával a aktuálne sa musí podrobiť chemoterapii. „Práve začína môj prvý deň hospitalizácie v Nemocnici Milosrdných bratov na oddelení onkológie, kde idem dostať prvú dávku chemoterapie. Ale som v pohode a v podstate sa teším,” prihovoril sa svojim fanúšikom na sieti Instagram vo štvrtok. 

A zatiaľ sa zdá, že liečbu znáša dobre. Na záberoch z nemocnice sa totiž neustále usmieva a nestráca optimizmus ani dobrú náladu. „Chcem sa z teba napiť, šaty odhoď preč, čo má byť sa stane, tak cez moje dlane ako čistý prameň teč,” napísal k fotografiám s hadičkou v ruke. 

Slovenský herec po akútnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Slovenský herec po akútnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu