Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠOK! Zuzana Plačková na Miss Universe SR: Veľký návrat súťaže krásy a… Definitívny KONIEC!

Miss Universe SR sa vracia po ročnej pauze. Aj so Zuzanou Plačkovou. Zobraziť galériu (4)
Miss Universe SR sa vracia po ročnej pauze. Aj so Zuzanou Plačkovou. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Krásne Slovenky majú rovno dve príležitosti, ako získať korunku kráľovnej krásy - na Miss Slovensko a na Miss Universe SR. Druhá zo spomínaných mala minulý rok kvôli zúriacej pandémii pauzu, no teraz hlási veľkolepý návrat. A to doslova! Na misske bude totiž aj Zuzana Plačková (29). No ale s týmto je už definitívny koniec!

Súťaž krásy Miss Universe SR posledné dva ročníky fungovala v netradičnom režime. Z televíznych obrazoviek prešla do online sveta, pred dvomi rokmi dokonca spojila sily s Českou Miss a veľké finále sa konalo v Prahe. No a rok predtým v známom disco klube v Banskej Bystrici. 


Šokujúce ZMENY v Miss Universe SR: Len jeden kasting a... V televízii ju už neuvidíte!


Minulý rok mala dokonca nedobrovoľnú pauzu. Zatiaľ čo konkurenčná Miss Slovensko kvôli pandémii posúvala svoje finále, Miss Universe SR galavečer vôbec neorganizovala. Ani svetové finále sa nekonalo minulý rok, ale až teraz v máji. Slovensko tam zastupovala 1. vicemiss z roku 2019 Natália Hoštáková. 


Nečakaný krok Silvie Lakatošovej: Miss Universe, ako ju poznáme, skončila... TOTO je dôvod!


Súťaž krásy tak hlási svoj návrat po ročnej pauze. A robí to naozaj vo veľkom štýle. Riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová vidí budúcnosť v online priestore, a tak k spolupráci povolala slovenskú kráľovnú sociálnych sietí - Zuzanu Plačkovú. „So Silviou sme spoločne partnermi súťaže Miss Universe Slovakia,“ potvrdila nám influencerka. 

ŠOK! Zuzana Plačková na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

„Myslím si, že je zaujímavé spojiť tradíciu najprestížnejšej súťaže krásy na svete s mojou silou v online svete. A dať súťaži nový LevelUp,“ dodala Plačková. Na spoluprácu sme sa opýtali aj samotnej riaditeľky. Podľa tej súťaž ako projekt potrebuje nové impulzy aj celosvetovo. „Myšlienka spojiť súťaž s online prostredím nie je pre mňa nová, už v roku 2018 sme vysielali národné finále naživo cez sociálne siete a ukázalo sa, že je to správna cesta,“ prezradila nám Lakatošová. 

„Teraz dozrel čas na túto cestu ešte viac, preto sme sa rozhodli spojiť ten náš tradičný svet s digitálnym. Digitál je mladý, nemal šancu si vybudovať tradíciu. Myslím, že spojenie tradície a sily digitálu je ideálne spojenie. Zuzana je fenomén sociálnych sieti. Tam bezpochyby kraľuje ona,“ vysvetlila nám riaditeľka Miss Universe SR a zároveň potvrdila, že projekt s televíznymi obrazovkami definitívne skončil.

„Pandémia posunula svet do online priestoru. Mladí ľudia dnes totálne preferujú online svet a to je pomalá smrť aj pre klasické televízie, ktoré prichádzajú o desiatky percent svojich divákov v krátkom čase. Cesta je jasná, finále Miss Universe Slovakia 2021 sa bude vysielať naživo cez sociálne siete,“ dodala Lakatošová. A známe sú už aj termíny kastingov - budú sa konať koncom júna v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach. 

VIDEO: Zábery z finále Miss Universe SR 2018, ktoré sa ako prvé vysielalo online

Miss UNIVERSE - aftermovie

Viac o téme: Zuzana PlačkováSilvia LakatošováMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu