Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Virálne VIDEO českých MISSiek: Po očkovaní má dlhšie vlasy, aj belšie zuby... ČOŽE?!

Video českých missiek sa stalo virálnym. Zobraziť galériu (6)
Video českých missiek sa stalo virálnym. (Zdroj: Facebook Miss ČR)

PRAHA - Rovnako ako u nás, aj u našich západných susedov sa snažia šíriť osvetu ohľadom očkovania proti Covid-19. Forma, akou ju podávajú verejnosti, je však často minimálne zaujímavá. Najnovšie začalo internetom kolovať video súťaže krásy Miss Českej republiky. A okamžite sa stalo hitom. Finalistky aktuálneho ročníka totiž spomínajú výhody očkovania... Jednej vraj po vakcíne narástli vlasy, druhá má belšie zuby. Čože?!

Nebrať koronavírus na ľahkú váhu je základ. O to viac v posledných týždňoch, keď denné čísla nakazených stúpajú. Jedným zo spôsobov prevencie pred jeho ťažkým priebehom je vakcinácia. U nás, ale aj u našich západných susedov, sa tak snažia šíriť osvetu, prečo je očkovanie dôležité. 

Najnovšie s touto informáciou začali narábať aj organizátori súťaže krásy Miss Českej republiky. Zverejnili video, v ktorom finalistky aktuálneho ročníka hovoria o výhodách očkovania. „Dievčatá pozrite, normálne sa mi po očkovaní predĺžili vlasy,“ hovorí jedna z finalistiek.

Jedna upozorňuje na to, že jej očkovanie predĺžilo vlasy.
Zobraziť galériu (6)
Jedna upozorňuje na to, že jej očkovanie predĺžilo vlasy.  (Zdroj: Facebook Miss ČR)

„Ja som vôbec netušila, že mi očkovanie môže až tak vybieliť zuby,“ pokračuje ďalšia kráska. Postupne tak všetky finalistky menujú „výhody“ vakcíny proti Covid-19 - zlepšená pleť, dlhšie nohy, predĺžené riasy. Dievčatá vo videu, samozrejme, nehovoria vážne. Video má upozorniť na dezinformácie spojené s očkovaním.

Druhá, že má vďaka vakcíne lepšiu pleť.
Zobraziť galériu (6)
Druhá, že má vďaka vakcíne lepšiu pleť.  (Zdroj: Facebook Miss ČR)

 „Zveličenie spotu upozorňuje na kontroverznosť témy spojenej s očkovaním proti Covid-19,“ vyjadrili sa organizátori Missky. A toto posolstvo napokon odznie aj v závere videa: „Príde vám, že toto sa po očkovaní nemôže stať? A čo tie iné zaručené správy, ďakujeme, že ste sa nechali zaočkovať.“ A video zjavne splnilo svoj účel - osveta spolu s videom sa totiž internetom šíri rýchlosťou blesku.

Viac o téme: Miss Českej republiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu