Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný krok Silvie Lakatošovej: Miss Universe, ako ju poznáme, skončila... TOTO je dôvod!

Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (4)
Silvia Lakatošová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak tomuto sa povie naozaj nečakaný krok! Súťaže krásy sú u nás aj po rokoch považované za mimoriadne prestížnu udalosť, ktorú si nenechá ujsť množstvo dievčat, ktoré bažia po korunke kráľovnej krásy. Tohtoročná Miss Universe Silvie Lakatošovej (45) však bude ešte špeciálnejšia. Naša posledná federálna Miss po prvýkrát spojí české krásky so slovenskými!

Prehliadka krásy, pompéznosti a opätovné spojenie Slovenska a Česka. Tak bude tento rok vyzerať vrchol prestížnej Miss Universe. Silvia sa totiž rozhodla prikývnuť na ponuku od našich susedov, aby súťaže spojili. „Áno, je to tak. Oslovila ma česká strana, keďže okrem riaditeľky súťaže som aj poslednou federálnou Miss. Tejto nápad ma hneď oslovil," povedala nám brunetka, keď sme sa zaujímali, čo je pravdy na tom, že sa súťaže miss spoja.

„Finalistky budú v rovnakom počte z oboch krajín. Každá si potom zvolí svoju samostatnú kráľovnú, víťazku, ktorá bude svoju krajinu reprezentovať na svetovom finále," vysvetlila nám, keď sme pýtali, či bude víťazka jedna spoločná. Pomyselnú česko-slovenskú kráľovnú si hlasovaním potom zvolia diváci.

Silvia Lakatošová prijala nečakanú ponuku od českých susedov a na základe vlastníctva rovnakej licencie súťaž Miss Universe tento rok spoja.
Zobraziť galériu (4)
Silvia Lakatošová prijala nečakanú ponuku od českých susedov a na základe vlastníctva rovnakej licencie súťaž Miss Universe tento rok spoja.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Miss Universe 2019 ovládne spojená československá krása!
Zobraziť galériu (4)
Miss Universe 2019 ovládne spojená československá krása!  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Zvolia si svoju víťazku hlasovaním medzi českou a slovenskou výherkyňou. Tá dostane síce "len" symbolický titul Československej kráľovnej krásy, keďže sme už oddelení, no zato sa môže tešiť na skutočne exkluzívny konktrakt v hodnote tisícok eur," povedala Silvia, ktorá nám dych berúce číslo aj prezradila, no rozhodli sme sa ho zverjeniť neskôr, keď budú známe aj ďalšie detaily. Nádejné kráľovné krásy sa teda naozaj majú tešiť, s prípravami by však dlho otáľať nemali. Slovenský kasting prebehne už v júni!

Viac o téme: Silvia LakatošováMiss Universe 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu