Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tvorcovia markízáckej Svadby sa preriekli o budúcnosti párov: Zostanú spolu... TOTO vážne?!

Komu to vyšlo? Zobraziť galériu (21)
Komu to vyšlo? (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto je naozaj neuveriteľné! Aktutálne na obrazovkách televízie Markíza beží už druhá séria romantickej šou Svadba na prvý pohľad, ktorá si získala obrovský počet fanúšikov. Hoci parádny úspech zožala už prvá sezóna spred roka, výsledok nebol práve perfektný...

Po skončení nakrúcania spollu totiž nezostal ani jeden pár. I keď sa Júlia s Ľubom i Gabika so Stanom dušovali, že si ešte dajú šancu, napokon spolu nezostali. O to prekvapujúcejšie je, že podľa najnovších informácií sa to tentokrát predsa len podarilo. A to, že vďaka šou našli televízni manželia skutočnú lásku, prezradili omylom samotní tvorcovia. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Tereza a Milan

Rýchla zmena v markizáckej Svadbe: Pôvodného ženícha vymenili za... Fuuu, veď oni sa poznajú! »

V Teleráne sa k téme Svadba na prvý pohľad vyjadrovala "matchmakerka" Diana Fabiánová a takisto aj Peter Núñez, producent romanticky ladenej reality šou. Moderátorov zaujímalo, ako to funguje v zahraničí a aká je percentuálna úspešnosť spriaznených dvojíc v svetovom merítku. ,,30 percent zostali spolu, čo je ale celkom vysoké číslo,” uviedla sympatická plavovláska, ktorá má v šou výrazné slovo. 

Tvorcovia prezradili, že niektoré páry sú spolu až doteraz!
Zobraziť galériu (21)
Tvorcovia prezradili, že niektoré páry sú spolu až doteraz!  (Zdroj: TV Markíza)

Matchmakerka Diana Fabiánová sa môže pochváliť skvelým výsledkom!
Zobraziť galériu (21)
Matchmakerka Diana Fabiánová sa môže pochváliť skvelým výsledkom!  (Zdroj: TV Markíza)

No a po tomto vyjadrení prišlo poriadne prekvapenie. Peter Núñez sa totiž prekecol, že druhá sezóna Slovenskej série má vo finále percentuálne väčší úspech než je svetový priemer. ,,My to v tejto sérii prekročíme,” uviedol, z čoho vyplýva, že šou Svadba na prvý pohľad dala v tejto sérii dokopy minimálne dva páry, ktoré spolu zostali aj po skončení nakrúcania. 

To, že Núñez vyšiel von s touto informáciou, šokovalo aj expertku na vzťahy. Tá sa totiž držala toho, že podobné informácie sa pred skončením projektu nemôžu dostať von. Divákom však nasadili poriadneho chrobáka do hlavy. Čo myslíte, ktorým párom to vyjde a skutočne sa zamilujú?

 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu