Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdna speváčka v mini šatách: Zohla sa a...

Lady Gaga Zobraziť galériu (12)
Lady Gaga (Zdroj: Instagram)

MILÁNO - ...chýbali milimetre! Speváčku Lady Gaga v týchto dňoch zamestnáva najmä práca na filmovom počine s názvom House of Gucci, kvôli ktorému sa už dlhší čas zdržiava v Taliansku. Na pľaci jej neraz robia spoločnosť i paparazzi. Nedávno ju nafotili v krátkych šatách, v ktorých sa takmer nevyhla pikantnému odhaleniu.

Lady Gaga pozná celý svet ako úspešnú a talentovanú speváčku. Účinkovaním a svojim výkonom vo filme A Star is Born dokázala, že má aj herecké kvality. Tie najnovšie predvádza pred kamerami opäť. Spolu s hercom Adamom Driverom totiž v pripravovanom filme House of Gucci stvárňuju Maurízia Gucciho a jeho exmanželku Patriziu, ktorá si objednala jeho vraždu. 

Bulvárnym fotografom sa už viackrát podarilo nafotiť dvojicu počas nakrúcania. Zaujímavé je, že Gaga sa tentokrát predvedie ako tmavovláska. Na svoje si samozrejme prídu aj milovníci módy. A núdza nebude ani o zaujímavé scény. Jednou takou určite je aj tá, v rámci ktorej si manželia dopriali romantické chvíle v člne. 

FOTO: Lady Gaga sa nahla k svojmu filmovému manželovi a prítomným sa naskytol takýto zaujímavý pohľad. 

Lady Gaga a Adam
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Počin Hous of Gucci sa nakrúca pod taktovkou Ridleyho Scotta a jeho premiéra je naplánovaná na 24. novembra. Okrem spomínaných hercov sa v ňom objavia aj Jared Leto, Al Pacino, či Jeremy Irons.

Film zachytáva príbeh Patrizie Reggiani a Maurizia Gucciho, vnuka zakladateľa slávneho módneho domu, ktorí sa zoznámili koncom 60. rokov. Zosobášili sa aj napriek nesúhlasu jeho rodiny a mali spolu dve dcéry. 

FOTO: Lady Gaga a Adam Driver ako Patrizia Reggiani a Maurizi Gucci.

Po určitom čase však láska z ich vzťahu vyprchala a začal sa boj. Rozvod sa ťahal niekoľko rokov a Gucci si našiel inú partnerku. Ponížená Patrizia si za pomoci svojej veštice najala profesionálneho vraha, ktorý jej exmanžela zastrelil. Odsúdená bola na 26 rokov väzenia, z ktorého ju v roku 2013 prepustili a zvyšok trestu si odpykáva na slobode. 

FOTO: Patrizia Reggiani na zábere z minulosti. 

Patrizia Reggiani
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO: Patrizia Reggiani počas súdneho pojednávania. 

Patrizia Reggiani
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu