Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Sodoma Gomora v Markíze: Do Tváre sa vrátil Bičan a… Preboha!

Andrej Bičan bol súčasťou špeciálneho čísla 2. kola. Zobraziť galériu (6)
Andrej Bičan bol súčasťou špeciálneho čísla 2. kola. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Je už akýmsi zvykom, že bývalí účinkujúci z markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, sa do projektu vracajú aj v ďalších sériách. Minimálne ako výpomoc pri vystúpeniach. A inak tomu nebude ani dnes večer. Na pódium sa postavia rovno dvaja bývalí súťažiaci - Rasťo Sokol (52), Andrej Bičan (46) a doplní ich Robo Papp (39). No to, čo tam predvedú... Uff, Bzum-bzum Breke-keke!

Spomínaná trojica sa v druhej časti šiestej série šou Tvoja tvár znie povedome predstaví v špeciálnom čísle. Po úplne všetkých vystúpeniach aktuálnych účinkujúcich, sa postavia na pódium a z toho, čo tam predvedú, mnohým - ako sa hovorí - urve dekel. 

Pri Andrejovi Bičanovi a v konečnom dôsledku aj pri Rasťovi Sokolovi sme boli zvyknutí prevažne na vtipné vystúpenia. A presne v takomto duchu sa bude niesť aj číslo, ktoré predvedú dnes večer. Trojica si totiž nacvičila pieseň od skupiny Kortina s názvom Bzum-bzum Breke-keke. 

Hoci ide o skutočne bizarný song, na Slovensku sa stretol s obrovským úspechom. O tom svedčí fakt, že na youtube má 8 miliónov pozretí. No v tomto prípade sú slová asi zbytočné. Pozrite si celé vystúpenie vo VIDEU nižšie!

Bláznivé vystúpenie v markizáckej Tvári: Bzum-bzum Breke-keke! (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Robo PappAndrej BičanTvoja tvár znie povedomeRasťo Sokol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu