Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenský Milionár má v láske brutálnu smolu: Táto kráska ho ale ľúbiť nikdy neprestane!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (8)
Martin Nikodým (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Čerstvý päťdesiatnik Martin Nikodým patrí k hviezdam slovenského šoubiznisu, ktoré netreba nikomu predstavovať. Sympatický blondiak sa do pamäte mnohých vryl napríklad ako moderátor relácie Milionár, ktorá sa svojho času tešila veľkej popularite. Dnešný oslávenec sa môže pochváliť ozaj vydarenou moderátorskou kariérou. Avšak na poli lásky sa mu príliš nedarí...

Martin Nikodým sa narodil 9. marca 1971 v Bratislave. Študoval na pražskej DAMU aj bratislavskej VŠMU. Ako bábkoherec pôsobil vo viacerých divadlách, neskôr ho zlákala profesia moderátora.

Jeho začiatky boli vo Fun Rádiu, kam nastúpil v lete 1990 ešte ako študent. Spočiatku túto prácu bral len ako brigádu, napokon však v éteri zotrval osem rokov. 

Martin Nikodým ako moderátor vo Fun Rádiu.
Zobraziť galériu (8)
Martin Nikodým ako moderátor vo Fun Rádiu.  (Zdroj: Instagram MN)
 

Keď dostal príležitosť pracovať v prvej súkromnej televízii na Slovensku - Markíze, neváhal. Uvádzal napríklad reláciu Vitajte doma!, či Milionár, ktorá ho vystrelila na moderátorsku špičku. V modro-žltej televízii uvádzal i Pevnosť Boyard a aktuálne aj šou Tvoja tvár znie povedome. Na obrazovkách RTVS moderoval projekt Naj dedinka Slovenska, či úspešný program Milujem Slovensko.

Martin Nikodým ako moderátor relácie Milionár.
Zobraziť galériu (8)
Martin Nikodým ako moderátor relácie Milionár.  (Zdroj: TV Markíza)

Úspešný moderátor je tiež cestovateľom, fotografom a vášnivým včelárom. 

Čo sa týka súkromia, moderátorovi sa príliš nedarí. V roku 2000 sa oženil so sympatickou Michaelou, ktorá mu porodila syna Adama a dcéru Emmu Leu. Po 6 rokoch sa však dvojica rozviedla. Šťastne neskončil ani vzťah s matkou jeho tretieho dieťaťa - syna Martinka, ktorého má s bývalou priateľkou Martinou. Dokopy sa dali v roku 2012, o tri roky neskôr sa im narodil spoločný potomok. Avšak len dva mesiace po tejto radostnej udalosti sa rozišli. 

Aktuálne nemá Nikodým po svojom boku žiadnu oficiálnu partnerku. Veľkú radosť mu však robia práve jeho ratolesti. S najmladším Martinkom mu nuda rozhodne nehrozí a starší syn Adam a dcéra  Emma Lea sa venujú modelingu. Mimochodom, práve v prípade tejto mladej slečny nehrozí, že by svojho ocina niekedy prestala ľúbiť. 

Martin Nikodým so svojou milovanou a krásnou dcérou.
Zobraziť galériu (8)
Martin Nikodým so svojou milovanou a krásnou dcérou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Martinovi Nikodýmovi robí radosť aj fešný syn Adam.
Zobraziť galériu (8)
Martinovi Nikodýmovi robí radosť aj fešný syn Adam.  (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu