Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Frajerka politika Grendela sa odhalila: FOTO Sexi herečka nafotila poriadne horúce zábery... A bez podprsenky!

Frajerka politika Grendela sa odhalila! Zobraziť galériu (4)
Frajerka politika Grendela sa odhalila! (Zdroj: Break)

BRATISLAVA - Podpredseda NR SR Gábor Grendel (40) má doma ženu, ktorú by mnohí označili ako úplnú výhru. Bronislava Kováčiková je nielen talentovaná herečka, no jej výnimočný zjav popletie hlavu nejedného muža. A aha, ako odvážne sa nechala nafotiť!

Ak ste fanúšikmi televízneho vysielania, atraktívnu ryšavku ste už mohli vidieť v mnohých seriáloch. Ešte viac doma je však na divadelných doskách. A už nejaký ten mesiac je čoraz aktívnejšia na sociálnych sieťach. Herečka je ambasádorkou rovno niekoľkých značiek, na konte má tisícky sledovateľov, a teda pôsobí aj ako influencerka. 

Galéria: Bronislava Kováčiková a Gábor Grendel

Bronislava Kováčiková
Zobraziť galériu (4)
Bronislava Kováčiková  (Zdroj: Jan Zemiar)

Grendelova polovička na seba akutálne upozornila aj vďaka netradičným záberom. Teda netradičným aspoň na jej pomery. Bronislava je totiž fanúšikom prirodzenej krásy, ktorou ona sama rozhodne oplýva. Umelkyňu len málokedy vidno s vrstvou mejkapu, nehovoriac o tom, že by bola akýmkoľvek spôsobom vyzývavá. 

Najnovšie ale predsa len nafotila celkom odvážne snímky. Broňa si nechala vyrovnať svoje charakeristické kučery, zverila sa do rúk mejkap artistky a následne sa postavila pred objektív profesionálneho fotografa. Výsledkom sú parádne fotky, na ktorých by ste ju na prvý pohľad možno ani nespoznali. A navyše s malým bonusom. 

Kováčiková totiž na jednej z nich pózuje s rukami hore, pričom stredobodom pozornosti je jej nahá hruď. A bez podprsenky! 

Viac o téme: Gábor GrendelBronislava Kováčiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu