Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Marián Miezga dostal preplesk od kolegu: VIDEO Nemusel nič hrať, odletel ako handra!

Preplesk od kolegu! Zobraziť galériu (4)
Preplesk od kolegu! (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Herci sa vďaka svojmu netypickému povolaniu dostávajú do rôznych zaujímavých situácií. Scenár skrátka nepustí, a tak si pred kamerou či na divadelných doskách neraz prejdú situáciami, ktoré by im boli v reálnom živote mimoriadne nepríjemné. A svoje o tom vie aj Marián Miezga (46)...

Kým herečky musia často odhodiť zábrany a pred kamerami ukázať nahé krivky svojho tela, pánov zasa občas scenár zatiahne do hranej bitky. Niektorí sa pri snahe o podanie čo najvierohodnejšieho výkonu opustia a z fingovanej ruvačky tak nechtiac vznikne skutočná bolesť. 

Marián Miezga dostal preplesk od kolegu: VIDEO Nemusel nič hrať, odletel ako handra! (Zdroj: RTVS)

Jednou z takýchto najznámejších scén je napríklad ikonické Slunce seno a pár facek, kedy Helena Růžičková vylepila Veronike Kánskej naozaj takú silnú facku, že jej zem dala druhú a predstaviteľka Blaženy nemusela vôbec nič hrať. No a niečo podobné si prežil aj herec Marián Miezga. 

Ľubomírovi Paulovičovi poriadne uletela ruka!
Zobraziť galériu (4)
Ľubomírovi Paulovičovi poriadne uletela ruka!  (Zdroj: SITA)

Preplesk dostal od Ľubomíra Pauloviča. „Čakám od neho pohárik. Takú facku mi vylepil, keď som bol malý. Hral som mu syna. Že ty prídeš k nemu, vypapuľuješ mu a on ti jednu spakruky dá,” vysvetľoval herec v šou Boris a Brambor na RTVS. Paulovič nechcel scénu skúšať s tým, že to stačí urobiť až počas "ostrej". Lenže celé to napokon skončilo tak, že vlastným očiam vraj neverila ani herečka Gabika Dzuríková. Viac sa dozviete vo videu vyššie! 

Marián Miezga vraj letel ako vecheť.
Zobraziť galériu (4)
Marián Miezga vraj letel ako vecheť.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Marián MiezgaĽubomír PaulovičBoris a Brambor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu