Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prasklo tajomstvo slávneho páru: Potrat v šiestom mesiaci!

Čo na to jeho MANŽELKA? Zobraziť galériu (4)
Čo na to jeho MANŽELKA? (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Mali sa stať rodičmi, no ich obrovská radosť sa zmenila na ešte väčšiu bolesť. So zverejnením správy, že sa stanú rodičmi, čakali do šiesteho mesiaca, no tesne predtým, ako sa chceli so svojím šťastím podeliť, osud kruto zasiahol. Reč je o bývalom promi manželskom páre Demi Moore a Ashtonovi Kutcherovi, ktorí roky tajili, že slávna herečka potratila.

Lenže tmavovlasá ikona Hollywoodu aktuálne vydáva knihu, kde prezradila neskutočné množstvo informácií zo svojho súkromného života. Medzi nimi aj to, že so svojím o 16 rokov mladším exmanželom čakali vytúžené bábätko. Dvojica sa rozišla ešte v roku 2011, rozvedení ale boli až o dva roky neskôr. 

Galéria: Demi Moore a Ashton Kutcher
Dôvodom bola údajná Kutcherova nevera, lenže potom sa ukázalo, že ich vzťah utŕžil ešte jednu obrovskú ranu, a síce to, že prišli o dieťatko. „S Ashtonom sme od samého začiatku vedeli, že chceme spolu dieťa, otázka bola kedy. Pri Brucovi som vhupla do rodičovstva hneď, teraz som chcela najprv budovať vzťah. Čakala som dievčatko. Rozhodli sme sa pre meno Chaplin Ray,“ prezradila herečka vo svojej knihe, kde zverejnila aj fotku s tehotenským bruškom.

Demi Moore bola s Ashtonom Kutcherom tehotná
Zobraziť galériu (4)
Demi Moore bola s Ashtonom Kutcherom tehotná  (Zdroj: SITA)

V knihe Demi zverejnila fotku tehotenského bruška
Zobraziť galériu (4)
V knihe Demi zverejnila fotku tehotenského bruška  (Zdroj: GMA)

Po potrate potom nasledoval rozchod a už niekoľko mesiacov po ňom začal Ashton randiť s Milou Kunis. Tá je dnes jeho manželkou a matkou jeho dvoch detí, svojmu hereckému kolegovi porodila dcérku Wyatt a syna Dimitriho. To, že Demi v knihe prezradila mnoho intímností zo svojho niekdajšieho spoločného života s Kutcherom, sa jej ale vôbec nepáči. 

Informácie v publikácii sa síce obaja rozdhodli radšej nekomentovať, no zdroj blízky prominentnému páru tvrdí, že tmavovláske zverejnené detaily z prechádzajúceho vzťahu jej manžela nie sú práve pochuti a podľa portálu E! bola Mila absolútne pobúrená. Nakrátko ich s Ashtonom údajne drží iba vedomie, že tento „cirkus čoskoro skončí”

Ashtonova terajšia manželka Mila Kunis vraj kvôli zverejneným informáciám zúri.
Zobraziť galériu (4)
Ashtonova terajšia manželka Mila Kunis vraj kvôli zverejneným informáciám zúri.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ashton KutcherMila KunisDemi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu