Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská radosť známeho markizáka: Povedala áno!

Zostava markizáckeho Telerána Zobraziť galériu (5)
Zostava markizáckeho Telerána (Zdroj: Instagram T.J.)

BRATISLAVA - Leto a december sú tými najčastejšími termínmi, kedy muži pokľaknú pred svojimi polovičkami, s ktorými chcú stráviť celý život. Od dnešného dňa patrí medzi šťastných snúbencov aj markizák Tomáš Juríček.

Markizácky moderátor rannej relácie Teleráno Tomáš Juríček je od dnešného dňa zasnúbený muž. Pred niekoľkými rokmi dostal mŕtvicu. Práve to ho nakoplo, aby niečo urobil so svojou váhou, keďže ručička sa pohybovala pri čísle 100. Rozhodol sa niečo so sebou urobiť a schudnúť. A to sa mu aj podarilo a dnes si drží svoju váhu.

Cvičeniu sa venuje aj naďalej a práve s ním spojil aj svoje zásnuby. Dnes si vybehol aj so svojou polovičkou na crossfit do Senca, pričom toto podujatie bolo venované neziskovej organizácii Deti s rakovinou. Podporili tak dobrú vec a po tom, čo si dali do tela, prišlo prekvapenie. Tomáš pokľakol pred svoju lásku Anežku a požiadal ju o ruku. Prostredníctvom príbehov na Instagrame sa podelil s fanúšikmi o to, čo už odcvičil a zakončil to milou fotografiou: „Jooo a ešte niečo. Povedala áno!" Srdečne blahoželáme.

Tomáš Juríček sa zasnúbil.
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Juríček sa zasnúbil.  (Zdroj: Instagram T.J.)

Viac o téme: Tomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu