Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Marta Jandová zúri: Znovu jej rozflákali auto, vinník ušiel... Je to srab!

Marta Jandová Zobraziť galériu (6)
Marta Jandová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Porotkyňa obľúbenej jojkárskej šou Česko Slovensko má talent Marta Jandová (46) má poriadne nervy. Niekto jej totiž rozflákal zadok na aute a ušiel. A nestalo sa to po prvý raz!

Jandovcom akosi šťastie teraz nepraje. Len pred pár dňami mal hlavu v smútku Petr Janda, ktorému prívalové dažde vytopili penzión. Ubytovanie, ktoré prevádzkuje spoločne v manželkou, sa stalo obeťou vody, a tak musel spevák kapely Olympic riešiť vzniknuté problémy a kvôli tomu odišiel aj z turnaja VIP tenis cup. Škoda na majetku vyjde rockera na viac ako milión českých korún.

Teraz sa smola nalepila na jeho dcéru Martu Jandovú, ktorej niekto nabúral auto a zadok tátoša je rozflákaný. Nestalo sa jej to pritom po prvý raz. Druhýkrát v priebehu krátkeho obdobia je jej auto nechcene pokrčené. A čo sa týka vinníka, tak ten sa ani neunúval to nejako riešiť, ale ušiel. „Tak teda veľmi ďakujem za „skrášlenie” auta. Už druhý raz za 4 mesiace. Niekto do mňa nabúra a radšej ujde. SRAB! Ale áno, hlavne, že sme všetci zdraví,” napísala porotkyňa talentovej šou k videu so škodou na aute.

Marte Jandovej niekto nabúral auto.
Zobraziť galériu (6)
Marte Jandovej niekto nabúral auto.  (Zdroj: Instagram M.J.)

Marte Jandovej rozflákali auto (Zdroj: Instagram M.J.)

Viac o téme: Marta Jandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu